Home Mozaik Mačka stiže u kuću: reakcija psa postaje viralna VIDEO

Mačka stiže u kuću: reakcija psa postaje viralna VIDEO

183
0
cane

Obitelj je udomila mačića. Veliki, debeli pit bull ostao je ukočen na stepenicama, doslovno prestravljen mačićem koji je upravo stigao u kuću. U samo nekoliko dana video je premašio 46 milijuna pregleda na TikToku

Div sav u mišićima, doslovno prestravljen krznenom lopticom teškom nekoliko stotina grama. Reakcija psa je postala viralna na društvenim mrežama. To još jednom dokazuje da odjeća ne čini čovjeka, pogotovo kada je riječ o čovjekovom najboljem prijatelju. Zapravo, veći psi često su poslušniji i miroljubiviji od malih, pomalo poput pit bulla iz videa objavljenog na TikTok računu burlesonbullies“. U samo nekoliko dana premašio je 46 milijuna pregleda.

@burlesonbullies

True Concern 😅🐈‍⬛ #DangerClose ⚠️ His Eyes! 😳😳😅😅 He Knows The Kitty’s true power 🤣😂 We ALL Do 😂😅 HILARIOUS!! 😂🤣 Burleson’s Prince Kuhio #TexLibby loved and spoiled by the good ppl @HanaiKennels 💯💯 🐾🐾 We Don’t Find Homes for new Dogs…We Match Perfect Homes for Perfect Pups 😊 www.Burlesonbullies.com 🐾🐾 #BurlesonBullies #GotTex #FckSloppy

♬ original sound – Burleson Bullies, llc

Zaintrigiran je čudnim ponašanjem psa

Film prikazuje prinovu u obitelji, mačića starog nekoliko mjeseci i smiješnu reakciju psa. Urnebesna scena: pit bull, impozantan i mišićav, ostaje ukočen na stepenicama, uplašen mačićem, toliko da se boji popeti. Njegov pogled razrogačenih očiju govori sve, dok sa strahom promatra svog novog malog “brata”, sivog mačića koji je sve samo ne uplašen. Zaintrigiran je čudnim ponašanjem psa.

“Ne boj se, to je samo mače”: slatkim glasom uzvikuje vlasnik četveronožnog prijatelja, pokušavajući ga na sve moguće načine umiriti. “Hajde, to je mačić”, inzistira, sve dok se ne postigne željeni cilj. Pit bull se ohrabri i bojažljivo napreduje te pristaje popeti se stepenicama kako bi mogao upoznati svog novog krznenog prijatelja. Scena je imala veliki uspjeh među korisnicima društvenih mreža, koji su usporedbu dviju životinja komentirali ironično. Pomalo težak početak iz kojeg će se sigurno izroditi veliko prijateljstvo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here