Home Vijesti Majk Mažuran nožem unakazio djevojku

Majk Mažuran nožem unakazio djevojku

3149
0

Mario Mažuran, među Riječanima poznatiji kao Majk, priveden je jučer u Istražni centar Županijskog suda u Rijeci pod sumnjom da je unakazio 28-godišnju I. K. iz Rijeke. Riječ je o majci njegova sedmogodišnjeg djeteta, koja je u sušačkoj bolnici podvrgnuta operativnom zahvatu i smještena na Odjel maksilofacijalne kirurgije. Majk se sumnjiči da je Riječanki nožem unakazio lice, nanijevši joj više reznih rana po licu i vratu.

Kako prenosi Novi list, napad se dogodio u utorak prijepodne na Pulcu gdje su se Majk i žena s kojom je bio u vezi i s kojom navodno ima dijete posvađali. Majk je više puta zarezao djevojku po licu i vratu, nanijevši joj niz ozljeda, među kojima i jednu reznu ranu dugu desetak centimetara. Ženu je potom je odvezao do bolnice, a nakon što ju je ostavio na hitnom traktu, sam se odvezao do policije i predao.

Osim po mutnim poslovima kojima je došao do velike imovine iako nije poznato je ikad igdje bio zaposlen, 67-godišnji Majk Mažuran je povezan i s jednom od najvećih gradskih tragedija kada je njegova 23-godišnja kćer Maša 1996. godine ubila brata i majku te ih pokušala zapaliti u stanu

Previous articleDržavljanin Srbije švercao tartufe
Next articleDom mladih zaposlio tisuću srednjoškolaca

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here