Home Mozaik Majka ubila sina ne bi li izgubila skrbništvo nad njim

Majka ubila sina ne bi li izgubila skrbništvo nad njim

125
0
ubojica2

Vlasti su pronašle tijela majke i sina 19 sati kasnije, u kanalu

Najprije je ispalila nekoliko hitaca na fotografije za uspomenu s vjenčanja, potom je natjerala svog trogodišnjeg sina da pozdravi oca pred kamerom i na kraju je ubila dječaka. Zatim je uperila pištolj u sebe i zapucala. Glavna junakinja ove obiteljske tragedije je Savannah Kriger, 32-godišnja majka iz San Antonija (Texas, SAD) koja se razvodila od supruga i oca malog Kaidena.

Dramatična epizoda datira još od 18. ožujka, no pojedinosti afere vlasti su doznale tek u ponedjeljak, 6. svibnja. Kako izvještava Independent, šerif okruga Bexar Javier Salazar rekao je da su policajci, kada su došli do žene, pronašli njezinu vjenčanicu kako leži na krevetu i rupe od metaka na njezinim vjenčanim fotografijama.

Rekonstrukcija: kako je majka ubila sina

Prema onome što je rekonstruirano tijekom istrage, Savannah Kriger je 18. ožujka oko 13 sati napustila posao i otišla u stan bivšeg supruga u jugoistočnom San Antoniju.

U tom trenutku žena je ušla u kuću i oštetila odjeću, namještaj i razne predmete u kući. 32-godišnja majka potom je napustila stan muškarca, koji je u to vrijeme bio na poslu, i otišla do svoje kuće.

Par se razvodio: na sam dan tragedije bilo je zakazano ročište za skrbništvo nad sinom. Majka malog Kaidena tada je izašla iz kuće kako bi pokupila sina iz vrtića. Nešto prije 15 sati javila se suprugu putem FaceTimea izgovorivši nekoliko rečenica koje su čovjeka bacile u paniku. “Nemaš sad ništa radi čega bi se vratio kući. Stvarno nemaš ništa… i ništa ti neće ostati na kraju dana”, jeziva je poruka.

Prema istražiteljima, žena je zatim odvela dijete u Tom Slick Park u San Antoniju, a zatim snimila video dok je bila iznad odvodnog jarka, tjerajući svog sina “da se oprosti od svog oca pred kamerom pametnog telefona”, rekle su vlasti.

Mogući motiv

Policajci su tijela majke i sina pronašli 19 sati kasnije, kako leže u odvodu za kišnicu. Oba tijela imala su prostrijelne rane. Šerif Salazar primijetio je da je majka istoga dana “mogla izgubiti skrbništvo nad djetetom”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here