Home Mozaik Preminula majka osumjičenog za ubojstvo Danke!

Preminula majka osumjičenog za ubojstvo Danke!

76
0
3857784 sr ls
3857784 sr ls

Majka osumnjičenog za ubojstvo dvogodišnje djevojčice Danke Ilić, Svetlana Dragijević, kako doznaje Kurir, umrla je danas u svojoj obiteljskoj kući u Zlotu.

” Njoj je danas iznenada pozlilo i umrla je u svojoj kući u kojoj je živjela sama od 4. travnja, nakon što je policija uhitila njezinog sina Dejana Dragijevića (50), osumnjičenog za ubojstvo Danke Ilić. Dva dana kasnije policija je uhapsila njenog supruga Radoslava, kao i mlađeg sina Dalibora” – kaže izvor i podsjeća da je Dalibor Dragijević preminuo u pritvoru.

Podsjetimo, Svetlana je ranije medijima rekla da ne vjeruje da je njen sin ubio Danku. Također, naglasila je da je bolesna i lošeg je zdravlja.

“Nemoćna sam i bolesna. Pala sam ispred kuće na stepenice i onesvijestila se, sad već danima ležim u krevetu. Nitko me više ne posjećuje. Ponekad dođe netko iz susjedstva, ali rijetko, tek kad ima vremena. Moj život je potpuno uništen. Jednog sina sam sahranio, drugi je u zatvoru, Rade je zatvoren. Ne mogu sama ni doktoru. Snalazim se kako znam i umijem” – rekla je tada Svetlana Dragijević, koja je od zločina samo jednom svjedočila u Višem državnom tužilaštvu u prisustvu tadašnjeg odvjetnika Nebojše Živanovića da ne zna ništa o ubojstvu male Danke i da je dobio status povlaštenog svjedoka.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here