Home Mozaik Majka zaštitila svoju djecu od čopora bijesnih pasa: 35-godišnjakinja je podlegla ozljedama

Majka zaštitila svoju djecu od čopora bijesnih pasa: 35-godišnjakinja je podlegla ozljedama

158
0
pexels jozef feher 356581 1633522

Čuvala je svoju djecu od čopora bijesnih pasa: 35-godišnja majka je nasmrt izmrcvarena, jedno joj je dijete ozlijeđeno…

Proteklih je dana strašan događaj potresao Quitman u Georgiji. Prošlog četvrtka, naime, majku je u blizini autobusnog stajališta izmučio čopor pasa. Žena je, osjetivši namjere životinja, spasila svoju djecu od čopora bijesnih pasa, ali je pritom izgubila život.

Zaštitila djecu od čopora bijesnih pasa: rekonstrukcija tragedije

Priča o majci koju su psi izmrcvarili u Georgiji, potresla je cijele SAD, a stigla je i do nas. Prema informacijama u vezi s tim, događaji su se zbili prošlog četvrtka na autobusnoj stanici srednje škole Brooks Country. Courtney Williams (35) čekala je javni prijevoz da sebe i djecu odveze kući kada joj je iznenada prišao čopor agresivnih pasa. 35-godišnjakinja je odmah stala ispred djece i zaštitila ih. Međutim, brojni ugrizi pasa nisu joj dali spasa. Ženina djeca su, međutim, pobjegla, a muškarac u prolazu ih je spasio i odveo u bolnicu. Od ugriza jednog od pasa, ozlijeđeno je i jedno od djece. Najgore je, međutim, prošla majka, pronađena beživotna i izmrcvarena u blizini stajališta.

Tragedija koju je ispričala žrtvina šogorica

Courtneyina šogorica ispričala je priču o majci koju su psi izmrcvarili kako bi spasila svoju djecu. Žena je, naime, sa suzama u očima objasnila: “Nju i djecu napali su susjedovi psi. Njen sin Kayden nije pobjegao dovoljno brzo i ozlijeđen je. Sada je u mojoj kući gdje se odmara. Malenom je pomogla osoba koja je prolazila, bio je to anđeo. Da ga nije bilo, ne znam što bi bilo s malim”. U međuvremenu je policija pokrenula istragu o ovom slučaju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here