Home Mozaik Marco Cuccurin poklonio tati novi kauč i rasplakao fanove: ‘Živjeli smo prije...

Marco Cuccurin poklonio tati novi kauč i rasplakao fanove: ‘Živjeli smo prije od samo 1000 kuna mjesečno‘

315
0

Influencer Marco Cuccurin (22) podijelio je dirljiv video na svojim društvenim mrežama.

„Tati kupujem novu garnituru, odnosno kauč. Jednom prilikom sam vam ispričao kako sam odrastao u socijalno ugroženoj obitelji. Da nije bilo none, nekad možda ne bih imao ni što obući. Doslovce smo znali živjeti od 1000 kuna mjesečno. Ja, mama i tata”, govori Marco u videu uz snimke na kojima sa svojom bakom i tatom odlazi u centar namještaja kako bi odabrali novi kauč.

Podijelio je mladi influencer kako je njegov tata odbijao da mu Marco nabavi nove stvari i govorio: „Ne, meni je dobro ovo staro”, ali sada ga je Marco uspio nagovoriti da mu kupi novi kauč. Uz to Marco je tati kupio i novi stolić, a noni je kupio kuhalo za vodu. Potom u videu su Marco i nona sve oprali, a onda stari kauč zamijenili novim.

„Presretan sam što s 22 godine mogu ovo priuštiti tati”, rekao je Marco uz scenu u kojoj on i tata odmaraju na novom kauču, a tata mu je poslao pusu.

@markomarkec3 Jednog dana da tati preuredim sve, da im priuštim sve što je u mojoj moći. Obitelj je sve♥️ #tata #nona #kuća #kauč ♬ original sound – Marco Cuccurin🥥

„Dragi moj sin”, rekao je tata.

Na kraju videa Marcova baka je komentirala kako novi kauč mijenja izgled prostorije.

„Druga kuća, čovječe”, rekla je nona.

„A meni je srce kao kuća”, Marco je dodao.

U opisu videa Marco je otkrio što mu je daljnja želja za njegovu obitelj.

„Želja mi je jednog dana preurediti im sve, pružiti im sve što nismo imali dok sam bio mali. To je moj life goal i za svoju obitelj dajem sve. Volite se ljudi, pružite vašim najmilijima sve što možete. Grli vas vaš Marco”, napisao je uz hashtagove #tata #nona i #obitelj.(Jutarnji.hr)

Previous article‘Napadaju kao teroristi, a kada se brane lažu i pozivaju se na demokraciju i ljudska prava!’
Next articleOpljačkao benzinsku pumpu na Zametu pa uhvaćen za pola sata!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here