Home Najnovije Marić na profilu otvorenom za edukaciju o suđenju: Bravo Baby Lasagna i...

Marić na profilu otvorenom za edukaciju o suđenju: Bravo Baby Lasagna i hvala ti!

72
0
bruno maric
bruno maric

Bruno Marić (51), bivši šef HNS-ove Komisije nogometnih sudaca, prošlog listopada otvorio je Instagram profil s namjerom da ga koristi kao edukativni alat za gledatelje i navijače kako bi lakše razumjeli neke eventualno sporne sudačke odluke.

“Osobito kad budu teme koje ne mogu u suhoparnom priopćenju opisati. Naravno da nije za objavljivanje što sam jeo danas ili snimke s plaže, ovaj profil će služiti za komunikaciju na temu sporta najviše, ali i mojih stavova”, izjavio je za Index tadašnji šef hrvatskih sudaca.

Međutim, od edukacije ništa, nego su objave većinom bile općenite, usmjerene prema hrvatskoj reprezentaciji ili drugim temama. Nedavno se oglasio nakon derbija Rijeke i Dinama (1:2) na Rujevici, gdje je sudac bio mađarski sudac Tamas Bognar.

Sada je Marić posvetio objavu nastupu Baby Lasagne na Eurosongu: “Iako već odavno nisam gledao Eurosong, jučer sam bio uz ekran hipnotiziran, doslovno, jer ovakvu promociju Hrvatske, mogu donijeti samo Vatreni sa Dalićem i Lukom na čelu kolone!! Hvala Srbiji na 12 bodova od publike i Žirija! Iako smo nominalno drugi, naravno da smo prvi, jer publika u svijetu je rekla svoje! Bravo Baby Lasagna i hvala ti!”

Iako je prvotno najavio edukativni sadržaj, Marić je na kraju svoj Instagram profil koristio za podršku Baby Lasagni na Eurosongu i izražavanje stavova o nogometnim događajima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here