Home Vijesti Marin Miletić u ‘teškom šoku’ jer ga je naslijedio pedofil

Marin Miletić u ‘teškom šoku’ jer ga je naslijedio pedofil

273
0

Marin Miletić, zastupnik Mosta, oglasio se na Fejsu nakon objave o tome da je njegov nasljednik na čelu Zdruga katoličkih skauta Riječke nadbiskupije uhićen zbog spolne zlouporabe djeteta mlađeg od 15 godina i zadovoljavanja pohote pred djetetom mlađim od 15 godina.

Uhićeni 24-godišnjak preuzeo je skaute nakon što je Miletić otišao u politiku i postao Mostov zastupnik. Vodio ih je godinu i pol dana.

Miletić je osudio pedofiliju.

U teškom šoku sam nakon pročitane vijesti o pedofilu unutar katoličkih skauta. Posebno boli da je takav naslijedio lokalno vođenje katoličkih skauta Riječke nadbiskupije nakon što sam ja prije godinu i pol dana izašao iz organizacije.

Najoštrije osuđujem ovog i svakog drugog pedofila gdje god on bio i čime god se on bavio. Zločin pedofilije je najodvratniji i najgnjusniji čin koji odrastao čovjek može učiniti prema djeci.

“I ova odvratnost pokazuje da nam je nužan antipedofilski zakon”
I ova odvratnost pokazuje da nam je nužan antipedofilski zakon koji je najavio moj kolega Nikola Grmoja.

Za pedofile i one koji na bilo koji način brane ili promiču pedofiliju NEMA mjesta na slobodi u hrvatskom društvu.

Očekujem od institucija da će pravedno kazniti dotičnog pedofila koji je ovime izdao sve temelje katoličkih skauta, crkve i zdravog razuma.

Pozivam sve koji na bilo koji način dobiju bilo kakve informacije o bilo kojem pedofilu – neka odmah istog prijave policiji”, napisao je Miletić na svom Fejsu.

Previous articleVođa katoličkih skauta iz Rijeke uhićen zbog zadovoljenja pohote pred djevojčicom (13)
Next articleHaris Vučkić novi igrač HNK Rijeka

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here