Home Mozaik Marina Perazić i na srpskoj ‘Farmi’

Marina Perazić i na srpskoj ‘Farmi’

1522
3

Pjevačica Marina Perazić, bivša članica nekad popularnog dua ‘Denis i Denis’, zbog financijske stiske i ove će se godine navodno naći na Farmi. Nakon hrvatske verzije kući je otišla bogatija za oko 10.000 eura i nada se da će u srpskom realityju, koji 19. rujna kreće na TV Pinku, uspjeti doći do kraja. Novac joj je, podsjećaju srpski mediji, i više nego potreban – Perazić je već 18 godina na riječkoj burzi rada vodi kao nezaposlena, a prošlogodišnju je zaradu utrošila na plaćanje dugova i kupnju laptopa, a dio je odvojila i za školovanje djece.

Kako prenosi Alo!, Perazić je ovih dana obavila neophodne zdravstvene preglede koji su potrebni za sudjelovanje u Farmi. Ona to nije htjela potvrdit, ali je nedavno izjavila kako bi se opet pojavila na Farmi da je se zove i to isključivo zbog novca.
– Prihvatila sam poziv na Farmu ne bih li zaradila za goli život, ali to je bilo moje najgore iskustvo. Iako nisam pobijedila, opet bih se prijavila za sličan show, isključivo zbog novca, samo mi je potreban odmor od kamera koje su nas danonoćno pratile. Bilo je užasno naporno, ne samo zbog uvjeta koji podrazumijevaju spavanje muškaraca i žena u istoj sobi i higijene. Najteže mi je palo što je među ljudima na farmi nedostajalo poštovanja i ljudskosti.

Previous articleKrk: Djeca istukla njemačkog pedofila
Next articleIzložba Hrvoja Appelta – Probudi se!

3 COMMENTS

  1. Marini želim puno sreće na farmi. I da pobere sve pare. Nedaj se Marina kao što se nisi dala zajebavat na HR farmi.Puno pozdrava i sve najbolje, iako nisam puno gledao farmu, pokazala si da si žena sa karakterom. .Za mene je Marina jedna od najboljih pjevačica 80-ih, i ne da bi mogla samo biti u nekakvoj farmi mogla bii biti mentor u nekom muzičkom šou

  2. Ako ovo nije obična prostitucija , onda ne znam što je?
    Nekad zaista popularna , bolja i ljepša polovica “DENIS&DENIS” danas izgleda grozno, a ponaša se …hm.
    Sama je kriva za situaciju u koju se dovela, ali ne osuđujem je…svatko može pogriješiti u životu.
    Njezin COME BACK na muzičku scenu je naprosto nemoguć pa se valjda mora snalaziti ovako.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here