Home Mozaik Marina Perazić izgubila kile, honorar i zdravlje

Marina Perazić izgubila kile, honorar i zdravlje

1400
0

Pjevačica je smršavjela preko sedam kila u samo tri mjeseca koristeći tablete koje je ujedno i reklamirala, ali joj za to nikada nije isplaćen dogovoreni honorar. Marina Perazić, pjevačica posljednjih par godina poznatija kao sudionica reality showova, ispovjedila se na Facebooku o svojim najnovijim problemima uslijed kojih joj je narušeno zdravlje.

Početkom godine postala je zaštitno lice tableta za mršavljenje, prenose 24 sata, no na Facebooku je otkrila da je zbog tableta imala ozbiljnih zdravstvenih problema.

‘Užasno me boljelo. Natekli su mi želudac, jetra i crijeva. Sva sreća, pravi liječnici stavili su me na intenzivnu detoksikaciju’, napisala je Marina žaleći se istovremeno da je imala dogovor s tvrtkom čije je tablete za mršavljenje koristila i koji su joj obećali honorar ako izgubi sedam do deset kila u tri mjeseca. No, sudeći po njezinoj priči, nedavno su joj poslali pismo u kojem tvrde da više nemaju nikakvih obveza prema njoj, iako ona tvrdi da je uspjela u tom roku smršavjeti. (tportal)

Previous articleAutotrolej ukida besplatne vožnje za penzionere?
Next articleTwitter predstavio oglašivački model “Promoted Tweets”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here