Home Mozaik Marina Perazić u skandalu zbog neplaćene stanarine

Marina Perazić u skandalu zbog neplaćene stanarine

348
0

marina perazicPjevačica grupe Denis&Denis u četvrtak se ispred stana u Novom Sadu sukobila s policijom i stanodavcem koji tvrdi da mu Marina Perazić (54) duguje 3500 eura, to jest 26.250 kuna za stanarinu, piše srpski Blic. Stevan Mrđan skinuo je vrata stana i odnio ih kako bi prisilio pjevačicu da se iseli. Svemu je prethodio i sukob s Marininom kćerkom Lunom koja je stanodavca u suzama pokušala zaustaviti u odnošenju vrata.
– Strašno je to što nam se događa – rekla je Marina Perazić za srpski Puls.
Stevan je već pokušavao provaliti u stan u kojem pjevačica živi s kćerkama Mijom i Lunom. Njihov stanodavac tvrdi da novac za stanarinu nije dobio već 14 mjeseci. Kako bi ga spriječila da im provali u stan, pjevačica je pokušala promijeniti bravu i vrata. Stanodavac joj to nije dozvolio.
Kad je nakon sukoba s njezinom kćeri skinuo ulazna vrata, Marina je pozvala policiju i svog odvjetnika koji su pokušali smiriti situaciju. Ubrzo se ispred zgrade pojavio i Stevanov odvjetnik koji ga je navodno i nagovorio da skine vrata. Nakon 20-minutnog pokušaja smirivanja situacije, policija je privela Mrđana.
Sve navedeno jako je potreslo Marinu i njezine kćeri. Nakon što su policija, odvjetnici i njihov stanodavac napustili zgradu, Perazić je pozvala majstora da popravi vrata.
Marinin stanodavac je i prije nekoliko dana dolazio do stana pjevačice, ali mu nitko nije otvarao, piše srpski Kurir. Prije mjesec dana podnio je tužbu protiv Marine, a pjevačica je ispričala kako je stan zapravo vlasništvo Mrđanovog unuka. Tvrdi da je žrtva prevare te da ne duguje nikakav novac.

Previous articleOborio pješakinju kod 3.maja pa pobjegao s mjesta nesreće
Next articleKomadina o HNS-ovim mailovima: Neka im M. Holy posluzi kao primjer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here