Home Mozaik Marini Perazić masiraju sise na srpskoj Farmi

Marini Perazić masiraju sise na srpskoj Farmi

1731
2

U srpskoj Farmi ne nedostaje akcije. Bilo je plača, tučnjave, veselja, a ovoga puta i seksualnih igrarija. Tako je Marina dobila pravu masažu, i to svog bujnog poprsja. Nedostatak seksa srpskim farmerima muti um, pa se, u potrazi za fizičkim zadovoljstvom, snalaze kako znaju i umiju. Frontmen popularnog romskog splavarskog benda Crni panteri Toma Jovanović usred bijela dana se popalio dok je gledao kako Nigor masira Marinu Perazić.

Vražja Marina se razgolitila, što je uspaljenog Tomu dovelo do ludila. “Ne mogu više ovo gledati!”, vikao je Toma i preuzeo Marinu u svoje ruke.

Bivša pjevačica opustila se pod rukama mlađahnih muškića i uživala u masaži koja je počela na leđima, a završila na grudima.

Toma se, naime, poprilično zanio i primio se ugodnog posla.

“Marina, večeras se bacam na tebe, pa nek’ pukne krevet”, zaprijetio joj je nakon masaže.

Da bi se opravdao pred suprugom, 51-godišnji Toma je neprestano ponavljao: “Živka, sve je ovo šoubiz.”

Potom su Marko i novinar Sale pitali Tomu za Marinu. “Ma, dobra je sad i Marina. Kako prolazi vrijeme na Farmi kriteriji mi se snižavaju”, odgovorio je crni panter.

Previous articleMirza Džomba i Belma Hodžić se više ne skrivaju od fotoreportera
Next articleBranimiru Oraču 7 godina zatvora zbog šverca kokaina u Južnoj Africi

2 COMMENTS

  1. Predlažem redakciji rijekadanas da otvore rubriku kultura kao nebi citali u rubrici mozaik o marininim sisama,kazalisnim predstavama itd….Također vbiše pažnje posvetite kulturi.Inače ćete se prevoriti u korzo.net i slične.

  2. Hvala na sugestiji. Slažem se s vama i vjerojatno ćemo uskoro odvojiti rubrike Kultura i Mozaik. Nažalost, Marinine sise su najčitanija vijest u zadnjih nekoliko tjedana, a s obzirom da svaki medij živi od svoje publike, odnosno, u ovom slučaju od čitatelja, prisiljeni smo raditi takve kompomise.
    Sanja Perinić, gl. urednica

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here