Home Vijesti Markićka podržala kandidate Mosta

Markićka podržala kandidate Mosta

2347
1

markicStranka ‘Projekt domovina’ nastala iz udruge U ime obitelji čije je zaštitno lice Željka Markić ne izlazi na izbore, ali je zato dala preporuku svojim članovima, glasačima i simpatizerima za glasovanje na parlamentarnim izborima u rujnu 2016. godine.

Zanimljivo je da Projekt domovina uglavnom svojim simpatizerima i članovima preporučuje da glasaju za Mostove i razne druge desne kandidate. Iz HDZ-a preporučuju samo Zlatka Hasanbegovića u II. Izbornoj jedinici.

Po izbornim jedinicama Projekt Domovina predlaže da se da se u I. izbornoj jedinici zaokruži ime Davora Romića s liste Mosta, u III. izbornoj jedinici Roberta Podolnjaka, s liste Mosta, u IV. izbornoj jedinici Ivana Zadraveca, kandidata HKS-a, na koalicijskoj listi HDSSB-HKS-a, u V. izbornoj jedinica Dražena Đurovića, neovisnog kandidata listi HSP-a, HČSP-a, ABH-a, Obiteljska stranka, u VI. izbornoj jedinici Krešimira Štetića, kandidata Obiteljske stranke na koalicijskoj listi HSP-a, HČSP-a, ABH-a i Obiteljske stranke, u VII. izbornoj jedinici Marka Sladoljeva, s liste Mosta, u VIII. izborna jedinica Carlu Konta, kandidatkinju Hrasta na listi HDZ-a, u IX. izbornoj jedinici Mira Bulja s liste Mosta, u X. izbornoj jedinici Ivicu Ursića, kandidata Obiteljske stranke na listi HSP-a, HČSP-a, ABH-a i Obiteljska stranke.

U XI. izbornoj jedinici koja obuhvaća takozvanu dijasporu preporučuju glasovanje za Željka Glasnovića dosadašnjeg zastupnika HDZ-a koji ne ove izbore izlazi s neovisnom listom.

1 COMMENT

  1. Sada osim Laure Marchig, imamo i drugu Fiumanku kandidiranu za Sabor, a to je Carla Konta rođ. Silvestri(ć). Nakon Licea, završila je i doktorirala povijest u Trstu, sad je asistentica na talijanistici na Filoz. fakultetu u Rijeci. Udana je i ima četvero djece. Tek joj je 30 godina, btw.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here