Home Sport Marko Vešović ponovno u Rijeci

Marko Vešović ponovno u Rijeci

4557
0
foto: nk-rijeka.hr
foto: nk-rijeka.hr
foto: nk-rijeka.hr

Dosadašnji igrač talijanskog Torina Marko Vešović vraća se u HNK Rijeka. Igrač koji je prošle sezone u Rijeci odradio jednogodišnju posudbu, raskinuo je ugovor s talijanskim prvoligašem i potpisao ugovor s NK Spezia na tri godine.
Sukladno dogovoru Rijeke i Spezije, Vešović će biti posuđen Rijeci na godinu dana.
Ovaj 24-godišnji crnogorski reprezentativni desni branič prošle je sezone odigrao 27 utakmica za Rijeku te postigao dva pogotka, a posebno je oduševio svojom velikom energijom kojom je pristupao treninzima i utakmicama.
Bio je strijelac i pobjedonosnog pogotka na Poljudu kada je Rijeka pobijedila Hajduk 18. travnja 2015. 2:1 u 29.kolu.
– Marko je igrač koji se već potvrdio u Rijeci i kojem neće biti potrebna faza prilagodbe na klub. Mi smo htjeli i ranije da on ostane u Rijeci, no morali smo sačekati kako će tržište reagirati. Iskoristili smo trenutak nakon što je Marko raskinuo ugovor s Torinom i jako smo zadovoljni što smo postigli dogovor oko njegovog dolaska. Takav igrač nam je potreban – rekao je zamjenik sportskog direktora Ivan Mance.
Uoči potpisa novog ugovora Marko je u društvu s ocem Radom Vešovićem, bivšim igračem Rijeke, razgledao Kamp HNK Rijeka u društvu Predsjednika Uprave HNK Rijeka Damirom Miškovićem.
– Novi početak ali i novo veliko zadovoljstvo za mene. Kada sam vidio novi stadion i cijeli kamp dobio sam jednu novu energiju i veliki motiv da pokažem kako je Rijeka u meni dobila odličnog igrača. Većinu igrača poznajem i jedva čekam krenuti u treninge – rekao je Marko Vešović po dolasku

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here