Home Mozaik Matthew Perry je u svojoj autobiografiji nagovijestio svoj kraj? «Prijatelji me zovu...

Matthew Perry je u svojoj autobiografiji nagovijestio svoj kraj? «Prijatelji me zovu Matty i trebao bih biti mrtav»

108
0

Glumac iz serije “Prijatelji”, preminuo u 54. godini i uznemirujuća knjiga: razdvojeni roditelji, svjetski uspjeh

Matthew Perry je to već znao. «Zdravo, moje ime je Matthew, iako me možda poznajete pod drugim imenom. Prijatelji me zovu Matty. I trebao bih biti mrtav.” Tako počinje dirljiva priča o hvaljenom američkom glumcu koji je tragično preminuo kod kuće u Los Angelesu. Njegova autobiografska knjiga «Prijatelji, ljubavnice i strašna stvar» objavljena je diljem svijeta 2022. godine.

Matthew Perry i smrt, knjiga

To su intimni i prosvjetljujući memoari, brutalno iskreni, smiješni i ponekad tragični, koji pružaju ruku pomoći svima koji se bore s ovisnostima. Perry vodi čitatelja na putovanje koje ide od njegovog djetinjstva obilježenog željom za uspjehom, do postizanja slave, a zatim do ovisnosti i oporavka, nakon što je bio skoro na samrti. Prije čestih posjeta bolnici i razdoblja detoksikacije, postojao je petogodišnji Matthew, koji je putovao iz Montreala u Los Angeles i dijelio vrijeme između svojih razvedenih roditelja; četrnaestogodišnji Matthew, kanadska teniska zvijezda; još jedan Matthew, koji je u dobi od dvadeset i četiri godine dobio vrlo željenu ulogu jednog od protagonista u glumačkoj ekipi trenutno najočekivanije serije, tada nazvane «Prijatelji poput nas» (koja je kasnije postala poznata u cijelom svijetu pod naslovom “Prijatelji”) i još mnogo toga.

Matthew Perry mrtav, oproštaj od ekipe Prijatelja: „Uništeni smo. Za nas je to bio pravi dar.” Glumac u suzama na okupljanju

Kako je Matthew Perry umro? Utapanje u hidromasažnoj kadi. Prijatelj prepričava posljednje sate

U dijelovima izvanredne priče koju je samo on mogao napisati – i sa strastvenim, uzbudljivim i toplo poznatim glasom koji ga karakterizira -, Matthew Perry bez oklijevanja govori o obitelji koja ga je odgojila (i koja ga je također prepustila samom sebi), želji za priznavanjem koja ga je gurala prema slavi i unutarnjoj praznini koju nije moglo ispuniti ni ostvarenje njegovih najvećih snova. Ali također govori o miru koji je pronašao nakon razdoblja ovisnosti i kako je doživio golemi uspjeh “Prijatelja”, dijeleći anegdote o svojim kolegama i drugim zvijezdama koje je sreo na tom putu. Iskren, samosvjestan i obojen humorom kakvim ga smo upoznali, Perry slikovito opisuje svoju bitku s ovisnošću o alkoholu i drogama i zašto ga, unatoč tome što je naizgled imao sve, ništa nije moglo usrećiti.

Previous articleNoj blokirao autocestu: pokrenuta je potjera kao na filmu VIDEO
Next articleMislite da su bura i nevera razorne? Pogledajte snimku uragana Otis koji je opustošio Acapulco VIDEO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here