Home Mozaik Medvjed im upao u kuću i napao dječaka: Brat odmah pritrčao u...

Medvjed im upao u kuću i napao dječaka: Brat odmah pritrčao u pomoć i spasio mališana sigurne smrti

141
0
Photo by Pixabay: https://www.pexels.com/photo/brown-bear-on-a-body-of-water-158109/

Parker Hawkins (18) spasio je svog brata Brighama (15) od sigurne smrti nakon što je crni medvjed utrčao u njihovu vikendicu u Arizoni

Majka Carol vjeruje da bi izgubila dijete da njezin stariji sin nije brzo razmislio i jednim potezom izvukao divlju zvijer, prenosi Sky News.


Tinejdžer je sjedio u kući i gledao YouTube kada je medvjed “ušao” unutra kroz ulazna vrata. Ogromnom šapom udario je Brighama po glavi i srušio ga na pod.

“Ulazna vrata bila su otvorena. Isprva Brigan nije znao što se događa. Počeo je vrištati, a medvjed ga je ugrizao za nos i obraz. Tada se uhvatio za čelo i za vrh glave”, objasnila je potresena majka.

Vrisak je čuo stariji sin koji je odmah potrčao pomoći bratu.

“Parker je mislio da je to veliki pas. Tada je i medvjed počeo ganjati, pa je Bergam iskoristio trenutak da se zaključa u sobu. Stariji sin je otrčao do pomoćnog objekta u dvorištu i tamo se zaključao”, dodala je Carol.

Divlja zvijer našla se vani, pa je šetala po dvorištu. Zatim je sjela na kauč na prednjem trijemu.

Majka je pozvala policiju i susjede. Na mjesto događaja stigli su i stručnjaci za hvatanje divljih životinja, no medvjed je u međuvremenu otišao.

“Naši policajci su ga brzo locirali i ustrijelili. Procjenjuje se da je imao tri godine. Bit će mu testirana krv na bolesti”, priopćeno je.

Carror ističe da se Brigham osjeća bolje i da je cijepljen protiv bjesnoće iz predostrožnosti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here