Home Mozaik Mia Negovetić napustila ‘Tvoje lice zvuči poznato’: ‘Ovo nije fer, žiri je...

Mia Negovetić napustila ‘Tvoje lice zvuči poznato’: ‘Ovo nije fer, žiri je kriv…’

134
0
screenshot 2024 05 21 131948 664c8377d8d99 970x970r
Foto: Nova TV

“Uživala sam u zadnjoj solo izvedbi, u ulozi Meri Cetinić. Nisam prošla u finale, očito je tako moralo biti. Uostalom, vi ćete sami prosuditi. Iduće nedjelje se ponovno gledamo, vjerujem da ćete uživati, očekujte spektakl od cijelog tima. Kada sve završi, onda ću malo razduljiti. Do tada…”, napisala je Mia.

“Bila si fenomenalna (kroz svaku epizodu) i ne mogu vjerovati da nisi u finalu, no bar ćemo te svejedno opet slušati. Ali ozbiljno, dvije pobjede toliko vrhunskih izvedbi…”, napisala je jedna osoba. “Bila si najbolja, ne mogu vjerovati da nisi u finalu, ti si za mene pobjednica”, napisala je druga pratiteljica.”Moja pobjednica”, bio je još jedan od komentara.

“Nije fer što nisi u finalu, još manje je fer što si dobivala malo bodova od žirija za jako dobre transformacije, najžalosnije od svega je što je u finalu osoba koja nije imala nijednu vjerodostojnu transformaciju dok mi kod tebe padaju na pamet Lepa Brena, Chanel, Gibonni, Maneskin… Ali dobro to ćemo dalje pričati kada za tu glumicu 90 posto naroda nikada nije čulo, a i neće nakon ove emisije…”, napisala je još jedna osoba.

Podsjetimo, Mia je imala brojne dobre transformacije, a posebno se istaknula kada je dobila zadatak transformirati se u pjevača Damiana Davida. “Jako arogantan i prgav, ali do granice da to nije degutantno”, opisala je pjevača.

Mlada pjevačica transformirala se u frontmena Maneskina i sve oduševila: ‘Tako se pjeva himna’

“Damiano je poznat po tom svom pogledu, kao da te gleda u dušu kad te pogleda”, rekla je Mia prije tog nastupa. Pjevačica je rekla kako joj je najveći izazov predstavljao tekst pjesme “Zitti e Buoni”, koji je uz to i na talijanskom jeziku.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here