Home Mozaik Mia Negovetić: Svi me pamte kao curicu koja pjeva himnu, ali promijenila...

Mia Negovetić: Svi me pamte kao curicu koja pjeva himnu, ali promijenila sam se

223
0

Mia Negovetić nedavno je objavila pjesmu imena Mijenjam se, a hrvatsku javnost iznenadio je spot za pjesmu u kojem se Mia pojavila samo u trikou boje kože.

Pjevačica je u intervjuu za In Magazin progovorila o reakcijama s kojima se suočila nakon objave pjesme.

“To je možda ljudima teško prihvatiti, s obzirom da sam na sceni od 11. godine. I pretpostavljam da je to možda najveći problem, jer me svi pamte kao malu curicu koja pjeva himnu. U biti je to uvijek neka vodilja ljudima”, rekla je.

“Skidanje kože i srce, u biti to skidanje kože, cijela ideja spota je da se ja mijenjam. Kao zmija nekakva mijenjam kožu, što je normalan proces odrastanja, tako bi to nekako opisala. A to srce koje na kraju ispuštam iz svoje ruke je srce koje dajem publici kada stvaram nešto”, objasnila je.

Otkrila je i neke detalje iz svog privatnog života.

“Već neko vrijeme živim samostalni život. Bio je to veliki korak, ali dobar korak, eto. Puno lijepih stvari se dogodilo i mislim da je to novi puteljak koji moram pratiti. Iako ja i dalje tražim savjet i od svog tate i svoje mame, uvijek ću tražiti, oni imaju najvažniju ulogu u mom životu, ali mislim da je fora taj neki proces kada imaš sve na svojim rukama. Nekako je sve na tebi”, rekla je.

Progovorila je i o svom dečku, s kojim je u sretnoj vezi.

“Ne znam što bih da nemam njegovu podršku svaki dan. Mi smo se stvarno, baš smo se našli. Dva umjetnika, i međusobno se podržavamo, poštujemo i mislim da je to najvažnije”, zaključila je.

Previous articlePogledajte snimku Jandrokovića iz kluba, pleše na techno!
Next articleBivši talent Rijeke otišao na posudbu u njemačkog drugoligaša

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here