Home Vijesti Milanović se nije mogao suzdržati: Pogledajte što je radio dok je govorio...

Milanović se nije mogao suzdržati: Pogledajte što je radio dok je govorio Plenković (VIDEO)

117
0

Premijer Andrej Plenković održao je govor povodom Dana pobjede u Kninu gdje traje svečano obilježavanje Oluje.

“Veličanstvena pobjeda u Oluji bila je odlučujuća. Hrvatska vojska i policija vratili su tada najveći dio okupiranog teritorija što je kasnije omogućilo mirnu reintegraciju Podunavlja…Oluja je ujedno omogućila i mir u Bosni i Hercegovini, oslobađanje dijela teritorija Bosne i Hercegovine. U Bihaću je spriječeno ono što se dogodilo u Srebrenici – genocid. Hrvatska je jamac i supotpisnica Daytonskog sporazuma”, rekao je Plenković.

“U posljednje vrijeme Hrvatsku se ponovno lažno optužuje za protjerivanje srpskog stanovništva iako je poznato da ih je vodstvo pobunjenih Srba u suradnji s Beogradom prisililo na evakuaciju iz Hrvatske. Najavljene optužnice iz Beograda protiv hrvatskih pilota neprihvatljive su. Vlada će štititi hrvatske branitelje”, kazao je.

“Ponosimo se time što štitimo prava svih nacionalnih manjina, uključujući i sprsku nacionalnu manjinu. Srbija ne surađuje ni u pitanju progona ratnih zločinaca. Mi ćemo raditi na dijalogu, dobrosusjedstvu i dijalogu, ali to očekujemo i od svih naših susjeda”, rekao je Plenković.

No, predsjedniku republike Zoranu Milanoviću premijerov govor, čini se, nine bio zanimljiv. Naime, predsjednik je za vrijeme dok je premijer govorio – bio na mobitelu.

Kako je to izgledalo pogledajte u videu novinarke N1 televizije Vesele Šegvić:

Previous articleUps! Bizarna situacija na Svjetskom prvenstvu: Talijan doživio peh, ispao mu spolni organ usred utrke (VIDEO)
Next articleHNK Rijeka, HNK Orijent 1919 i NK Grobničan potpisali ugovor o suradnji

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here