Home Vijesti Milanovića podržao zločesti Slavko da napakosti lijenom Zlatku

Milanovića podržao zločesti Slavko da napakosti lijenom Zlatku

283
1

Današnja kolumna Denisa Kuljiša, koja je posvećena šefu SDP-a Zoranu Milanoviću, nije mogla proći i bez uloge riječko-županijske struje u njegovom izboru za stranačkog čelnika: ”Račan je umro 2007. godine. Prije toga je pokušao politički likvidirati Zokija, a kasnije i zamjenicu, Antunovićku, ‘neprijateljskim brifiranjem’ novinara. Milanovića je htio kompromitirati navodnim vezama s obavještajnim podzemljem, a Željku prikazati kao alkoholičarku. Nije bilo novina koje bi se bavile tim oporučnim intrigama malog vođe, nego su sve odlučili prekriti velom zaborava ta njegova zadnja nastojanja na planu frakcijske borbe, svojstvena karakteru stare komunjare. Esdepeovci se klanjaju njegovoj uspomeni, te općenito smatraju da je Ivica instalirao Zokija za svog nasljednika. To uopće nije točno.


Zoran Milanović i Zlatko Komadina

Pošto je Račan umro, Zoki se sam javio za lidersku funkciju pa je nastala konsternacija jer je cijeli Glavni odbor mislio da se bezočno gura…

Nikad ne bi dobio uvjerljivu nominaciju da zločesti stari Linić nije htio potkajlati Komadini pa je, skupa s Obersnelom, podržao Milanovića, a u ‘tvorničkim novinama’ SDP-a, Novom listu, naručio napad na svoga županijskog gaulajtera, malo lijenog birokrata Zlatka”, piše između ostalog Kuljić u današnjem Jutarnjem listu.

1 COMMENT

  1. Istina , SDP ko da nije živ a ubrzo će nam se počet ulizivati govoreć da su oni ti pravi koji mogu voditi vladu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here