Home Vijesti Miletić pokrao Atomsko sklonište u predizbornom spotu pa ga morao povući zbog...

Miletić pokrao Atomsko sklonište u predizbornom spotu pa ga morao povući zbog kršenja autorskih prava

1932
0

Marin Miletić, kandidat Mosta za riječkog gradonačelnika, prije nekoliko dana objavio je predizborni spot “Posljednja generacija”.

Pjesmu izvodi u suradnji s riječkim reperom Crnim. Predizborni spot sadrži kadrove različitih riječkih lokacija, na kojima se pojavljuju Marin Miletić i kandidati Mosta.

Međutim, problem je što su Miletić i suradnici kao refren koristili stihove Atomskog skloništa “Ne cvikaj generacijo”, saznaje Novi list.

Budući da Miletić nije zatražio prava na korištenje stihova Atomskog skloništa, prijavljen mu je plagijat. Miletić je, stoga, morao spot obrisati i povući. Više ga nema na njegovim društvenim mrežama.

Izrazito je neugodna ovo situacija za ovog Mostovca, koji je, podsjetimo, tijekom ove kampanje sam već posegnuo za tužbom za kršenje autorskih prava.

Tužio je autore satirične stranice “Marin Miletić – moj gradonačelnik”, nakon čega je Facebook bio zablokirao ovu stranicu i s nje obrisao sve video uratke koji imaju veze sa samim Miletićem, odnosno njegovim izjavama.

Na ovoj satiričnoj facebook stranici bile su objavljivane kompilacije izjava Marina Miletića, koje je Mostov kandidat za gradonačelnika Rijeke, objavljivao po svojim podcastima i blogovima.

Miletić je ranije ustvrdio da mu se doslovnim prenošenjem njegovih izjava – podmeće.

Javnost je, tako, mogla saznati da je Miletić uvjeren da sam može pobijediti pet žena u košarci, ali i da smatra da su oni koji su se okrenuli od vjere kao psi koji jedu vlastitu rigotinu.

Nakon što je tužio druge za kršenje autorskog prava, Miletić je sad sam morao obrisati svoj predizborni spot u kojem je – kršio tuđa autorska prava.

Previous articleVažna pobjeda Rijeke u Koprivnici!
Next articleGoran Tomić: Ova igra i pristup su dostojni Rijeke

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here