Home Mozaik Milijunaš ima luksuznu vilu na vrhu nebodera, ali ondje ne može živjeti:...

Milijunaš ima luksuznu vilu na vrhu nebodera, ali ondje ne može živjeti: evo zašto

188
0
neboder1

Kuća je procijenjena na 20 milijuna dolara i potpuno je odvojena od donjih stanova 

Super bogataši često imaju tendenciju pokazivati svoje goleme novčanike gradnjom izrazito ekstravagantnih kuća. Ali ovaj put je Vijay Mallya otišao predaleko. Indijski poduzetnik je odlučio sagraditi svoju luksuznu vilu na oko 120 metara visine, na vrhu elegantnog nebodera od 33 kata u Bangaloreu u Indiji. Takva neobična lokacija nije prisilila vlasnika da se odrekne luksuza. “Nebeska vila”, naime, ima gotovo 4000 četvornih metara na dvije etaže. Opremljena je heliodromom, vrtovima, infinity bazenom i panoramskom terasom. Tajkun, međutim, možda nikada neće moći živjeti u svojoj raskošnoj letećoj kući.

Kupio luksuznu vizu na vrhu nebodera

Irfan Razac, predsjednik Prestige Estates Projects, među tvrtkama koje su pridonijele izgradnji tornja, je rekao: «Bio je izazov izgraditi vilu na ogromnoj konzoli na toj visini, ali sve je učinjeno sigurno, kako je i bilo izvorno zamišljeno.” Kuća je procijenjena na 20 milijuna dolara. Vila, potpuno odvojena od apartmana ispod, izgrađena je za Vijaya Mallyu, važnog indijskog biznismena koji se obogatio u sektoru alkoholnih pića s poznatim brendom Kingfisher.

Problemi tajkuna: luksuznu vilu ne može koristiti

Loše vijesti za Vijaya Mallyu, koji zapravo možda nikada neće moći živjeti u svojoj vili. Tajkun, poznat u cijeloj Indiji po svom izrazito raskošnom načinu života, pobjegao je iz zemlje u ožujku 2016. Optužen je za prijevaru koja uključuje više od milijardu dolara. Potražio utočište u Ujedinjenom Kraljevstvu.

U trenutku “bijega”, kako prenose indijski mediji, njegova vila na nebu još je bila nedovršena.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here