Home Mozaik Miša Grof: Nikolina je inscenirala pljačku nakita u Kaštelima

Miša Grof: Nikolina je inscenirala pljačku nakita u Kaštelima

405
0

Čini se da Viktor Ristović nema namjeru prestati optuživati snahu Nikolinu Ristović. Ristović, poznatiji kao Miša Grof, sada tvrdi da je Nikolina inscenirala pljačku nakita koja se njoj i Vidoju dogodila na ljetovanju u Kaštelima. 

“Evo otkrit ću vam nešto o čemu šutim godinama. Ona je inscenirala onu pljačku prije dvije godine u Hrvatskoj. Tada je njoj navodno ukradeno zlato u vrijednosti od 270.000 eura i 68.000 eura u kešu. Dobio sam informaciju još tada da ona stoji iza svega, a poslije su samo stizale potvrde. Kada su se vratili sa tog odmora, ona je prodala još zlata jer se kao plašila da ih opet ne pokradu. U stvari, ona je prodavala i sklanjala pare sa strane po hrvatskim bankama i računima”, kaže Ristović za Kurir.

Inače, pljačka u Kaštelima dogodila se 2020. godine, a Ristovići su tada izjavili da su ostali bez vrijednog nakita i gotovine.

Nikolina je novinarima tada rekla da su ostali bez 65 do 68 tisuća eura, muškog sata Custos (18 tisuća eura), sata Rolex Daytone rose gold (35 tisuća eura), narukvice Cartier Love s brilijantima (40 tisuća i 600 eura), muškog sata Pierre Kunz (zlato) 13/50 (25 tisuća eura), ženskog prstena Cartier Panther (25 tisuća eura) te Chopard prstena 3.75 ct (bijelo zlato) vrijednosti 65.000 eura

Previous articleKupili ste lubenicu i shvatili da ste fulali? Uz ovaj jednostavan trik bit će najslađa na svijetu!
Next articlePlenković i Sanader smijuljili se tijekom Grdovićevog nastupa na Splitskom festivalu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here