Home Sport Mišković: Imam ponudu od šest milijuna eura, a Dinamu da ga prodam...

Mišković: Imam ponudu od šest milijuna eura, a Dinamu da ga prodam za dva?! Oni uopće ne mogu konkurirati!

421
0

U Maksimiru razmišljaju o Marcu Pašaliću, ali to će biti teško izvedivo jer Modri ne mogu platiti onoliko koliko bi tražila Rijeka, odnosno, Damir Mišković. U četvrtak su predsjednika predsjednika Rijeke nazvali iz Sportskih novosti…

– Nema nikakve priče oko Marca Pašalića. Prvo, nismo dobili nikakvu službenu ponudu Dinama. Nadalje, mi imamo za Pašalića ponudu od 6 milijuna eura od jednog kluba s Bliskog istoka. Sad, hoće li on željeti otići, to je druga stvar. To je njegova odluka, nitko ga ne može prisiliti. Kako da ja prodam Pašalića Dinamu za dva milijuna eura, što se gura preko medija? Pa, ne može Rijeka prodavati igrače Dinamu za milijun ili dva kako bi oni bili zadovoljni. A što, da ja spavam s navijačima na glavi? Moram misliti na financije, što jest logično – kaže  Damir Mišković.

Prvi čovjek Rijeke jest poslovan čovjek, odlično vodi klub s Rujevice i tako, naravno, želi nastaviti.

– Pričao sam s ljudima iz Dinama, ali ne mogu oni niti blizu konkurirati za dovođenje Pašalića. Ako mogu, neka se jave. Nije normalno da imam ponude od pet ili šest milijuna, a da Marca prodam za dva. To je kao da sad ja kažem Dinamu da mi proda Petkovića za milijun eura.

Pitali su Miškovića hoće li jedan igrač iz Dinama ipak u Rijeku, radi se o mladom Gabrielu Rukavini.

– Ne znam… To zavisi o njemu, ne o meni. Ako ima slobodne papire onda će doći, ako nema – neće. Nema tu filozofije. Nisam ja protiv Dinama, dapače, nemam ja problema s maksimirskim klubom. No, sve ima svoje granice. Ja moram napuniti svoj budžet, a ne ispunjavati nečije “muzičke želje” preko medija – zaključio je Damir Mišković.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here