Home Sport I Real Sociedad zagrizao za Marca Pašalića

I Real Sociedad zagrizao za Marca Pašalića

277
1
Marco Pasalic e1699979832632
Youtube

Nakon što je poslana odbijenica Kataranima koji su ponudili sjajne uvjete reprezentativcu Rijeke Marcu Pašaliću, sve je više španjolskih klubova zainteresiranih za krilo Rijeke.

Nakon što se zavrtila informacija o zainteresiranosti Villareala, najnovije vijesti spominju i Real Sociedad kao realnog kandidata za Pašalićev novi klub. O potrebi kluba za pojačanjima na ofenzivnim pozicijama piše portal La Colina de Nervion.

‘Napadač HNK Rijeke impresionirao je svojom sezonom u hrvatskom klubu u kojoj je postigao devet golova i pet asistencija. Njegov učinak već je počeo podizati obrve na tržištu transfera, među njima i Real Sociedada, pišu Španjolci.

‘Real Sociedad bio bi vrlo zainteresiran za Marca Pašalića na tržištu transfera. Prema informacijama koje je za prestižni sportski medij The Athletic iznio Adam Leventhal, iz kluba prate hrvatskog nogometaša čekajući kako će se dalje odvijati događaji. Prema informacijama novinara, HNK Rijeka je već odbila ponudu od oko pet milijuna eura katarske momčadi, pa bi njegova cijena mogla biti zaključena na nešto većoj cifri’.

1 COMMENT

  1. Marko,ostani makar do zimskog roka da vidimo do kuda ćemo dogurat.Sretno ti i hvala na dosad učinjenom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here