Home Mozaik Misteriozna smrt mlade balerine: Srušila se na pozornici, imala je samo 40...

Misteriozna smrt mlade balerine: Srušila se na pozornici, imala je samo 40 kg

136
0
pexels giuab 11993869
pexels giuab 11993869

9.ožujka 2024. godine u Moskvi, svijet je izgubio talentiranu balerinu Vladu Morozovu, koja je tragično preminula u dobi od samo 22 godine nakon predstave u cirkusu. Ova neočekivana smrt ostavila je javnost u šoku i pokrenula lavinu nagađanja o uzrocima i okolnostima koje su doveli do ovog tragičnog kraja.

Vlada Morozova, čiji je drugi nastup na pozornici tog dana završio kobno, izgledala je kao mlada umjetnica puna života. Međutim, nakon što je napustila pozornicu, onesvijestila se i preminula, ostavljajući iza sebe tugu i zaprepaštenje. U javnosti su odmah počela nagađanja o uzrocima njezine smrti, a jedna od teorija bila je vezana uz njezinu tjelesnu težinu i moguću anoreksiju.

Spekulacije su se pojačale kada je majka Vlade Morozove komentirala javno, ističući da je njezina kći bila posvećena svom poslu te da nije patila od poremećaja prehrane. Kasnije je otkriveno da je Vlada uzimala lijekove za kontrolu tjelesne težine, ali je majka naglasila da je to činila umjereno i u skladu s preporukama liječnika.

Pored tih nagađanja, sumnje su se također usmjerile prema reakciji tima cirkusa i hitne medicinske pomoći. Dok su neki tvrdili da je reanimacija možda bila neadekvatna ili prekasna, ravnatelj cirkusa je istaknuo brzu reakciju cijelog tima te dolazak hitne pomoći u roku od nekoliko minuta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here