Home Mozaik Mitrović o Baki Prasetu: Prase grokće dok se dobro ne ispeče! Saznat...

Mitrović o Baki Prasetu: Prase grokće dok se dobro ne ispeče! Saznat ćemo zašto se Kika ubila i o njegovim gay aferama!

203
0

Vlasnik “Pinka” Željko Mitrović gostovao je na svojoj televiziji u Jutarnjem programu Jovane Jeremić i otkrio sve o napadima YouTubera Bogdana Ilića, baka Praseta, na njega i njegovu obitelj.

Naime, sve je počelo kada je baka Prase optužila Željka da mu duguje novac, a Mitrović tvrdi da to nije istina.

“Rekao je u nekom liveu u pijanom stanju da mu dugujem novac. Nije mi bilo teško da ga okrenem, spomenuo je oglas, htio sam provjeriti i ponovno ga nazvati. Provjerio sam i pokazalo se da je odradio manje od 25 posto onoga što je trebao i prestao s tim i raskinuli su ugovor. Nazvao sam ga i rekao mu: ‘Ti nama duguješ novac, ne mi, mi te ne ganjamo i ne zovemo.’ Ovo radim jer smatram da ovaj kriminal na internetu i zlostavljanje maloljetnika nije u redu. Uveo sam sve što mogu da izbjegnem sve što utječe na razvoj maloljetnika”, rekao je Željko, a zatim dodao:

“U tom će dokumentarcu biti dokaza o njegovim neplaćenim porezima, vidjet ćemo kakvu imovinu ima, bavit ćemo se razlozima zbog kojih se Kika ubila, koja se navukla na droge, kokain, MDMA… Proći ćemo sve okolnosti njegovog spolnog odnosa s djevojkom od 14 godina dok je njezina prijateljica bila u prizemlju. Razgovarat ćemo o djevojci kojoj je prenio spolnu bolest. Mononukleoza se prenosi i putem krvi i drugih tekućina, najčešće preko poljubca, kaže da on nije poljubio tu djevojku. Kikina majka je branila Baku Praset, a sad će vidjeti koga je branila. Imamo njegove gay afere, a ako on izjavi bilo što neistinito, može ići na detektor laži. Podsjetit ćemo tužiteljstvo što je njihov posao. .

Željko Mitrović kaže i da je Baka Prase bio u kontaktu s Veljkom Belivukom.

“Na sebi može da upotrijebitidrveni predmet koji je donio ispred zgrade “Pinka”. Vidjet ćete kako je Baka upoznao Velju Nevolju, koliki je reket plaćao, reket je opasan i opasno je ne prijaviti ga. To je direktno financiranje klana. On maloljetnicima brije pamet afirmacijom kriminalne radnje. Pokušavam pojasniti da se može zaraditi poštenim radom, zato ovo radim javno. Kad je pao na prosjačenje, svidjela mu se ideja da upeca nekoga tko je javnosti zanimljiv, a to sam ja. Prase grokće dok se dobro ne ispeče, igrat ćemo se. Ova igra dugo, ovo me opušta. Ne znam tko je dobio rat sa mnom”, kaže Mitrović.

Previous articleŠiri se slika dizanja ukrajinske zastave, oslobođen važan grad?
Next articleVratar isključen jer je mokrio u živicu tijekom utakmice FA kupa!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here