Home Mozaik Mlada pobjegla s vjenčanja s novcem i bivšim dečkom!

Mlada pobjegla s vjenčanja s novcem i bivšim dečkom!

296
0
Photo by Emma Bauso: https://www.pexels.com/photo/woman-putting-wedding-ring-on-groom-s-finger-2253838/

Boško Bubanja, organizator proslava i vjenčanja, ispričao je za Jutarnji program televizije “Pink” neke od najčudnijih događaja koji su se dogodili na svadbama.

Boško Bubanja kaže da je tema “prazna kuverta” na vjenčanjima jedna od najčešćih i da se ne događa tako rijetko.

“Unikatni pokloni su sve rjeđi, a kuverte sve češće pa se zna dogoditi da neka kuverta ostane prazna i nepotpisana. Kada su u pitanju manja vjenčanja s 200 uzvanika, nije teško utvrditi tko je došao s praznom jer ima popis uzvanika. Ponekad mladenci posumnjaju da ga je netko podmetnuo iz restorana, odnosno da je uzeo punu i stavio praznu kuvertu. Zato koriste sigurnosne vrećice koje se stave u sef restorana. Kad je zatvoren, može Ne otvori se bez poderanja. To je najbolja prevencija”, rekao je Bubanja i dodao da prazna koverta obično ne znači da je netko nema, već da je “bahat i ne želi donijeti dar mladenci”.

Na pitanje – koliko novca treba biti u koverti kada se ide na svadbu, Bubanja kaže da je naišao na burne reakcije kada je prije godinu dana rekao 100 eura.

“Danas je to standard, neki donose i više. Sve je poskupjelo, ručak za dvije osobe u restoranu je oko 3.000 dinara. Na svadbi se ostaje osam sati, jede se i pije. Sve to košta”, kaže. Boško Bubanja.

Za kraj je naveo neobične događaje koji su se događali na borbama koje je organizirao.

“Uglavnom je bilo lijepih događanja i poklona. Neki su za svatove poklanjali stanove vrijedne 100.000 eura. Iz loših situacija, primjerice, prije godinu i pol, pred kraj vjenčanja, mladenka je odlazila u svoju sobu i skupljala sve kuverte i nestala s bivšim dečkom ili možda pravim.Ponekad gosti često ponesu inventar sa sobom kad idu kući.Jednom se dogodilo da se mladenkina sestra spotaknula na stepenicama i ispustila joj 30 kompleta escaigea.Kuma je uzela papar i set soli, pa su je diskretno zamolili da vrati, onda je rekla prijateljima i da ih vrati jer su i oni uhvaćeni. Ima raznih situacija”, zaključuje Bubanja.

Previous articleKoliko je siguran sushi koji jedemo?
Next articleOštre kritike islamskih fundamentalista na kršćanku koja predstavlja Pakistan u borbi za titulu Miss Universe: ‘Sramotno‘

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here