Home Biznis Mladen Barišić progovorio i teško optužio Sanadera!

Mladen Barišić progovorio i teško optužio Sanadera!

1309
2

Iako je Ante Madunić, odvjetnik Mladena Barišića, tek za danas najavio iznošenje obrane svoga klijenta, Jutarnji list doznaje da je u razgovoru s predstavnicima USKOK-a bivši rizničar HDZ-a već teretio svog nekadašnjeg šefa i prijatelja Ivu Sanadera. Kako se doznaje, prijelomni trenuci događali su se jučer popodne, a idućih dana Barišić će i detaljno obrazložiti po čijem je nalogu provodio reket za tvrtku Fima-Medija u javnim poduzećima i ministarstvima.

Izvor Jutarnjeg lista bliskih Barišiću navode da bi osim o Sanaderu, Barišić mogao progovoriti i o ulozi drugih još uvijek aktualnih ministara u manipuliranju novcem javnih tvrtki iz proračuna. Barišiću se na teret stavlja izvlačenje 40 milijuna kuna preko Fimi-medije a prijeti mu 15 godina zatvora.

2 COMMENTS

  1. Ma ne mogu vjerovati ta su to “prišili”bivšem premijeru !!
    Čovjek koji je pošteno krenuo u svijet bez prebijene pare u gaćama i SAM sve mukotrpno stekao , doduše radom drugih i on da je sad lopov ?
    Nemoš’ ni zera PATEK PHILLIP-a ili ROLEX-a kupt, a da ti se ne prigovara.Pa tek da si dilo pare za HYPO il da’s ucjenjivo državne firme.
    Nije dobro, vidim ja , nema više . “Rodjače daj bogareti, uval mi sina u HEP il HAC!”
    Nije to zašta smo se borili….došlo neko drugo vrime..emti evropsku uniju i njizine pametnjakoviće.

  2. pusti ti sanadera. sad bi svi na njegova ledja svoja sranja prebacivali. isto tako bi se ovi s druge korupcione polutke htjeli oprat otkacivanjem linica. e nije to bas tako lako, jer i ivo sigurno u rukavu ima nesto da se osveti bivsim dupeliscima koji su ga izdali. rasplet i obracun kokosara bi nam mogo pruzit bar malo satisfakcije

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here