Home Mozaik Mladen Grdović: Dobio sam vozačku, nisu vjerovali kakva mi je jetra

Mladen Grdović: Dobio sam vozačku, nisu vjerovali kakva mi je jetra

266
0

Mladen Grdoviću intervjuu za In Magazin govorio je o svojim glazbenim počecima i trenutcima koji su mu obilježili život. Od treće je godine života, kaže, znao kako će biti pjevač, a san mu se počeo ostvarivati kada je, kao 16-godišnjak, upoznao Đorđa Novkovića.

”I onda je mom ocu Bepici dao telegram i adresu, zvao me poslije sedam dana i od tad su krenule profesionalne svirke”, prisjetio se Mladen Grdović. Drugačija su bila vremena, prisjeća se, bez formalnog glazbenog obrazovanja, teško si mogao uspjeti.

”Morao si znati Presleya, morao si znati San Remo, talijanske kancone, trebao si znati čak i neke njemačke pjesme, naše najpopularnije pjesme tog vremena, ali pretežno je bilo u to vrijeme evergreen i kancone”, priča.

Na sceni se etablirao krajem osamdesetih, zahvaljujući suradnji i dugogodišnjem prijateljstvu s prerano preminulim Tomislavom Ivčićem. ”Najviše sam ploča prodao ’87. godine, ja i pokojni Tomislav Ivčić, Duo Pegla. 450 tisuća primjeraka Mi imamos mnogos problemos”, prisjetio se.

Govorio je i o svom privatnom životu koji je stalno bio pod povećalom. Kaže da je na sve jednostavno – otupio. “Sve sam opravdao, cijelu Hrvatsku, cijelu zemaljsku kuglu i meni je to drago”, zaključio je.

Problemi s alkoholom su, kaže, iza njega, iako mu ostaju omiljen motiv za šalu na vlastiti račun. ”Dozvolu vozačku sam dobio, nisu vjerovali da mi je jetra takva. Oni su mislili da ja pijem konjake, a ja popijem tri bevande i gotov sam. Ja sam iskren pa sve iskreno kažem”, tvrdi.

Previous articleHRT tužio dvoje ljudi koji nisu plaćali pristojbu i – izgubio!
Next article(VIDEO) Bolesni dječak upoznao idola Mandžukića: Bio sam budan kad si zabio Engleskoj

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here