Home Mozaik Mladen Grdović o svojim alkoholnim incidentima: ‘Htio sam baciti šalu’

Mladen Grdović o svojim alkoholnim incidentima: ‘Htio sam baciti šalu’

268
0

Pjevač Mladen Grdović nastupio je na ovogodišnjem Splitskom festivalu s pjesmom “Vilo moja”, No, tijekom njegova nastupa premijer Andrej Plenković i Ante Sanader nisu mogli ostati preozbiljni.

Grdović je za RTL Exkluziv kazao da je bio jako zadovoljan svojim nastupom.

“Pa ja sam iznenađen, sve ja to vidim, svi su se digli na noge – skandirali su, jako sam zadovoljan sam sa sobom jer ipak je velika konkurencija, nema puno dalmatinskih…”, kazao je.

Grdović je nastup odradio isključivo na vodi, a prokomentirao je i napise medija o tome kako je pao na pozornici na Danima slovenskih vinogradara.

“Zašto sve po meni – ja sam privatna osoba, nikog nisam uvrijedio”, rekao je te je istaknuo da je htio “nabaciti šalu”.

“Ja sebe znam – htio sam nabaciti šalu, ali isti ti koji su me doveli, s njima sam bio cijeli dan.”

Podsjetimo, kamere su za vrijeme Grdovićeva nastupa uhvatile Andreja Plenkovića i Antu Sanadera kako se smijulje iz publike, iako za to nije bilo nekog razloga jer je pjevač svog nastup odradio profesionalno.

Grdović se na finalnoj večeri festivala Melodije Istre i Kvarnera u Rijeci nije mogao popeti na pozornicu, a nije mogao ni otpjevati pjesmu. Nakon što je festival već bio završio, Grdović je došao pred pozornicu i upitao: “Jesam li pobijedio?”.

Uz to, pjevač je potkraj svibnja također pao usred nastupa u Sloveniji, a nedavno se pisalo i o incidentu prije njegova nastupa na zagrebačkom Bundeku.

Previous articlePezzi: Ako Dambrauskas ovako nastavi, teško će dočekati duge rukave u Splitu
Next articlePoljak došao s curicom na rukama do HGSS-a na Biokovu, trogodišnjakinju udario konj!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here