Home Mozaik Mladi par uhvaćen u vrućoj akciji kraj dućana: Počeli na klupi, nastavili...

Mladi par uhvaćen u vrućoj akciji kraj dućana: Počeli na klupi, nastavili na terenu, nije ih bilo briga za prolaznike

201
0

Sud u Prestonu saslušao je Chloe Dobson, 21, i njezinog partnera Petera Penmana, 32, koje je obitelj s troje male djece pronašla u eksplicitnoj pozi 2. lipnja dok su šetali pored kanala u Barrow-in-Furnessu, Cumbria.

Sudu je rečeno da su prvo vidjeli djevojku kako “skače” partneru u krilo na klupi, a da su Dobson i Penman potom nastavili akciju na tlu u blizini bez obzira na njihovu prisutnost. Šokirani otac telefonom je fotografirao mladi par i fotografije poslao policiji.

Rekao je da je najstarije dijete shvatilo što se događa, a mlađa nisu.

Policajci su na mjesto događaja stigli oko 20 sati i zatekli Dobsona kako navlači hlače. Djevojka je rekla policajcima da se zapravo ne sjeća što se dogodilo, međutim, sljedeći dan je na društvenim mrežama objavila da je imala “najluđi dan” u životu.

Par je na sudu priznao zločin.

Dobson je osuđena na 12 mjeseci uz uvjet da će kaznu provesti u zajednici umjesto u zatvoru. Sud je također presudio da se mora javiti u centar za podršku.

Penman će kasnije biti osuđen za seks na javnom mjestu.

Previous articleRegijom kruži bizaran oglas za prodaju jednog auta, nećete vjerovati što ste pročitali
Next articleMira (68) već 15 godina živi u istoj kući s bivšim suprugom i njegovom novom ženom: ‘Dok sam ja radila, on je švrljao’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here