Home Sport Moćo ostaje na Kantridi: Neistina je da želim u Dinamo!

Moćo ostaje na Kantridi: Neistina je da želim u Dinamo!

2305
0
moco
foto: nk-rijeka.hr

Spominje se moj odlazak iz Rijeke ovo ljeto i to u Dinamo, a mi nismo ništa znali o tome. Želim to demantirati. Ja sam u Rijeci super zadovoljan, Rijeka mi je dala sve i ja previše volim ovaj klub da bi radio transfer preko novina, rekao je Močinić

Na današnjoj konferenciji za novinare uoči posljednjeg susreta sezone, neočekivano se uz trenera bijele momčadi Matjaža Keka pojavio i Ivan Močinić. Razlog nije teško dokučiti, tekst objavljen u jednom hrvatskom dnevnom listu po kojem je Močinić na korak od odlaska u Dinamo.

Želim reći par riječi o tekstu koji se danas pojavio, a riječ je o meni i mojoj obitelji. Tu se govori o nečemu što nitko od moje obitelji, a niti ja nikada nismo rekli. Spominje se moj odlazak iz Rijeke ovo ljeto i to u Dinamo, a mi nismo ništa znali o tome. Želim to demantirati. Ja sam u Rijeci super zadovoljan, Rijeka mi je dala sve i ja previše volim ovaj klub da bi radio transfer preko novina. To je što piše u novinama, po meni je glupost. Na klubu je da govori o mom transferu, nisam ja tu važan. Ako dođe do odlaska, a prije ili kasnije će doći, klub će najbolje znati odlučiti jer oni moraju biti zadovoljni ponudom i tada ćemo sigurno postići dogovor, rekao je Močinić te usput i demantirao zanimanje grčkog Olympiakosa.

Nikada nešto slično nije izašlo iz mojih usta ili nekog iz moje obitelji. Koncentriran sam samo na Rijeku, a Rijeka mi je, ponavljam, puno dala u životu da bi ja tranfer radio preko novina. Možda je netko nešto tu dogovarao u moje ime, ali mi ne znamo ništa o otme, završio je Močinić.(Radio Rijeka)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here