Home Sport Modrić otkrio tajnu dugovječnosti

Modrić otkrio tajnu dugovječnosti

157
0

Luka Modrić je jučer proslavio 37. rođendan. Tim povodom s njim su razgovarali novinari Realove klupske televizije. Zanimalo ih je koja je tajna Modrićeve dugovječnosti. “Uvijek me pitaju koja je moja tajna, ali ne znam što bih rekao. Živim nogomet skoro 24 sata na dan, to je jako bitno”, rekao je Modrić za Real Madrid TV.

“Obožavam ovo što radim i uživam u svojoj profesiji više nego ikad prije jer znam da sam u kompliciranim godinama za nogometaša. Nikada ne znate koliko možete trajati na ovom nivou u ovom klubu gdje su najveći mogući zahtjevi. Pokušavam uživati u treninzima i utakmicama. Sve to mi pomaže da se dobro osjećam u ovim godinama.”

Modrić se drži rutine i u klub stiže sat i 15 minuta ranije svakog dana.

“Doručkujem u klubu. Odradim sve s fizioterapeutima u teretani kako bih na trening došao već zagrijan. Onda odradim trening pa nakon toga, ovisno o tome kako se osjećam, ostanem ovdje raditi s fizioterapeutima. Radim što god je potrebno.”

Realov vezni red ovog ljeta je ostao bez Casemira. “Otišao nam je važan igrač, ali imamo dobrih igrača koji ga mogu zamijeniti. Tchouameni se dobro prilagođava, Camavingi je ovo druga godina u klubu i bio je dobar u prvoj sezoni, Kroos je ovdje dugo. Tu je i Valverde koji je odličan, Ceballos koji dosta doprinosi… Dobro smo pokriveni.”

Previous articleVaso Psihopata nakon teškog poraza objavio kraj MMA karijere
Next articleUkrajinska vojska noćas ušla u Kupyansk, Rusi bi mogli izgubiti i Izjum!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here