Home Sport Morbidni i toksični odnos između Rijeke i Hajduka: ‘Jako sam razočaran gradom...

Morbidni i toksični odnos između Rijeke i Hajduka: ‘Jako sam razočaran gradom Rijekom i Armadom’

359
0

Dvoboj koji je izazvao najviše pozornosti u 11. kolu SuperSport HNL-a bio je Jadranski derbi između Rijeke i Hajduka. Susreti između Splićana i Riječana već neko vrijeme naelektrizirani su do maksimuma, a ovog puta sve skupa imalo je ružnu uvertiru u obliku naljepnica s natpisom “umri Livaja” koje je izradila Armada.

Sve ono što se događalo na Jadranskom derbiju i oko njega komentirali su voditelji podcasta Utakmicu po utakmicu.

“Postoji nešto vrlo morbidno i toksično u tim odnosima Hajduka i Rijeke. Neću dalje, neke stvari mi vidimo i primijetimo. Ali opet, ono što smo pričali na Rujevici prije početka utakmice, to je drukčija slika od onoga što možeš vidjeti. Sat i pol prije utakmice igrači dođu na Rujevicu, zagrljaji, pozdravi… Ti bi rekao, čitajući hrvatske medije, da oni ne smiju biti ni u jednom trenutku na terenu”, rekao je Ivan Ljubić.

Mateo Pukšar se nadovezao:

“Ni u jednom rivalitetu nisu problematični igrači i treneri, oni znaju svoju ulogu i svjesni su svega. Problem su svi ljudi okolo. Ja sam jako razočaran Rijekom kao gradom, Armadom, tim dijelom riječke navijačke scene kojoj sam se svojevremeno divio jer su uvijek znali stvoriti atmosferu na Rujevici. Ali ovo što se događa od tog treninga reprezentacije na Rujevici, kada je onaj kreten došao vrijeđati Livaju i napravio to što je napravio, pa ovo sve što se događalo…”

“OK, ali ne možemo ni generalizirati. Sad ispada da je taj tip to napravio nešto jer ga je netko platio. Možda ga je samo prebacilo, napravio je incident pa su sad svi krivi”, zaključio je Ljubić.

Cijelo podcast pogledajte na linku.

Previous articleDijete se pojavilo s popisom za ljekarnicu i oduševilo cijelu Hrvatsku
Next articleSrbin čestitao Putinu rođendan, pa ostao bez posla: ‘Nitko na planeti mi ne može nalagati kako ću razmišljati’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here