Home Najnovije Mostar u šoku! Kakao je poginuo igrač BIH prvaka!? Poznato s kim...

Mostar u šoku! Kakao je poginuo igrač BIH prvaka!? Poznato s kim je proveo posljednje trenutke…

398
0

Glavna tema skoro svih nogometnih razgovora u Mostaru, uz početak Svjetskog prvenstva dakako, bila je mogući (i izvjesni) prelazak trenera Zrinjskog u Rijeku. No, onda se dogodilo nešto što je sve bacilo u drugi plan, pišu Sportske novosti.

Kao munja proširila se u ponedjeljak rano ujutro skoro nevjerojatna informacija da je poginuo prvotimac prvaka Bosne i Hercegovine, Švicarac Karim Gazzetta. 27-godišnji nogometaš poginuo je padom s osmog kata jedne stambene zgrade u Mostaru.

U prvi mah govorilo se o samoubojstvu, kasnije se pojavila informacija da se radi o nesretnom slučaju. Policija do trenutka zaključenja ovog teksta nije izašla sa službenim informacijama, ali prema neslužbenim može se doznati da je uzimala izjave od svjedoka koji su proveli posljednje trenutke s nesretnim Gazzettom. Među njima su, opet navodno, bili i njegovi suigrači u Zrinjskom, također strani nogometaši iz ovog kluba, Francuz Youssouf N‘Diaye te Nigerijac Musa Zaubairu.

Bilo kako bilo, Zrinjski je tragičnim slučajem ostao bez ljetošnjeg pojačanja iz Švicarske, kojeg je trener Sergej Jakirović koristio samo u dvije utakmice ove sezone, prije svega jer je bio ili nespreman ili ozlijeđen.

– Njegov problem je što je u Zrinjski došao nespreman i zato su ga napale ozljede. Sada će dobiti individualni program dok smo mi na kraju ove polusezone, kako bi na pripreme došao zdrav, a to je jako važno – govorio je Jakirović o Gazzetti još nedavno, s ushićenjem pričajući o tome koliko je dobar igrač koji je prošao sve mlade selekcije švicarske reprezentacije, iako za seniore nikada nije zaigrao.

– Radi se o jako dobrom igraču, već u Ugljeviku mi se svidjelo kako radi neke stvari. Mi takvog u rosteru nemamo i jako mi je važno da na pripreme dođe spreman kako bi nam bio od pomoći – dodao je Jakirović.

Nažalost, Gazzzetta više neće zaigrati nogomet, a okolnosti ove nezapamćene tragedije tek se trebaju istražiti.

Previous articleOvo su nove cijene goriva
Next articleUrednik slovenskog ‘Dela’: Kek je čvrsto u sedlu i ne haje kakve probleme ima Hajduk

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here