Home Vijesti Možemo ne želi surađivati s Akcijom mladih i PGS-om!

Možemo ne želi surađivati s Akcijom mladih i PGS-om!

352
0
Nebojša Zelić i Zoran Grozdanov

Nakon što je politički tajnik Akcije mladih Bojan Kurelić uputio poziv PGS-u i Možemo Rijeka o zajedničkoj suradnji na lokalnim izborima ponudio odustajanje od kandidature stranačkog kandidata Vedrana Vivode u korist zajedničkog kandidata Nikole Ivaniša, oglasili su se i iz Možemo! Rijeka i odbacili ponudu.

– S obzirom na to da smo se, putem društvenih mreža i medija, pojavili kao protagonisti priče o predizbornim koalicijama s Akcijom mladih, PGS-om i Unijom Kvarnera, htjeli bismo našim podržavateljima i široj javnosti razjasniti da smo se zahvalili na pozivu, ali da naravno nismo zainteresirani. Naša politička vizija, program i vrijednosti drugačiji su od političkih stranaka s kojima smo prisilno stavljeni u kontekst.

Neki od razloga zašto su građani prepoznali Možemo! su konzistentni stavovi i nepokolebljivost, idealizam, ali i hrabrost – hrabrost ulaska u političku arenu, ali ne da bismo se natjecali koristeći već potrošene instrumente pritisaka, spinova i koalicijsko-interesnih spekulacija, već da konačno politiku u Hrvatskoj podignemo na odgovornu i zrelu demokratsku razinu, naveli su u Možemo Rijeka.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here