Home Mozaik Mrle i Prlja poslali uskrsnu poruku mira odjeveni u kardinalske nošnje

Mrle i Prlja poslali uskrsnu poruku mira odjeveni u kardinalske nošnje

1342
1

Jučer su u Stereo dvorani u Rijeci dečki iz grupe Let 3 održali svoj drugi po redu najduži koncert u povijesti te poslali uskrsnu poruku mira. Budući da je na prvom koncertu, koji je održan 16. travnja u Stereu, bilo nemoguće poslati je, iskoristili su jučerašnju svirku da to naprave. Naime, oblak vulkanskog pepela koji je paralizirao zračni promet nad Europom prošlih tjedana, onemogućio je kretanje uskrsne poruke mira.

let2
Prlja i Mrle

Sada kad se situacija normalizirala, Letovci su na svom novom najdužem koncertu poslali ovaj manifest pacifizma na put oko planeta.

Pred oduševljenom publikom u Stereu članovi Leta 3 su uz pomoć robota Belonguzuija odaslali poruku na sebi specifičan način.

Obučeni u kardinalske nošnje, Mrle i Prlja su točno u ponoć iz svojih velikih penisa pustili dvije bijele golubice, a iz metalnog penisa njihova robota, iznutra obloženog natpisom USA, izašao je maleni plavi helikopter.

Dvije golubice i helikopter krenuli su u smjeru istoka i u 53 dana će proći cijeli planet te se vratiti kući na dan sv. Vida, zaštitnika grada.

Na putu će stati i u Vatikan kako bi u samom sjedištu Svete stolice dobila blagoslov. Nije pritom isključeno ni da Sveti Otac poruku primi u svom ljetnikovcu u Castel Gandolfu. (index.hr)

Previous articleRijeka i Hrvatska ne prepoznaju industrijsku baštinu
Next articleInter ponovno pretekao Romu, potop Milana u Palermu

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here