Home Vijesti MUP: Motociklističku tragediju u Kraju izazvao preminuli Nimac

MUP: Motociklističku tragediju u Kraju izazvao preminuli Nimac

1656
1

Iako se policija danas očitovala s vrlo šturim priopćenjem u kojem ne stoji kako je do nesreće došlo, tportal doznaje da su se 50-godišnji Riječanin Marinko Nimac, vlasnik Doma za starije i nemoćne ‘Vita nova’ na Viškovu, i 53-godišnji Puljanin s prebivalištem u Ičićima Branko Mađarević, inače međunarodni učitelj skijanja i profesor tjelesne kulture u pulskim srednjim školama i na Pedagoškom fakultetu, vozili iz smjera Mošćeničke Drage prema Lovranu.

Nimac nije prilagodio brzinu, prešao je na suprotnu prometnu traku i u desnom zavoju motociklom frontalno udario u drugi, koji je naišao iz suprotnog smjera, a kojim je upravljao 31-godišnji Klaudio Miletić iz Svete Nedjelje, kod Labina. Nažalost, i on je na mjestu poginuo.

Budući da su se obojica vozila u društvu, uslijedio je gotovo filmski prizor. Na njih su se u trenu, poput domina, naslagali i ostali motocikli, što je izazvalo jak plamen u kojem je izgorjelo čak pet motocikala. Smrtno je stradao i Nimčev kompanjon Mađarević, dok je grupa motociklista iz Labina, vraćajući se kućama s izleta u Opatiji, ozlijeđena.

Sreća u nesreći jest da su trojica mladića, 28-godišnji Dino Paliska te 25-godišnjaci Natan Horvatek i Alen Karavanja, prošli s lakšim ozlijedama, no četvrtom, 27-godišnjem Saši Kočevaru, konstatirane su teške tjelesne ozljede. On je zadobio nagnječenje mozga te opekline drugog i trećeg stupnja po velikom djelu tijela. Prema riječima liječnika Jedinice intenzivog liječenja KBC-a Rijeka, Kočevar se nalazi u vrlo teškom stanju, opasnom po život.

Previous articleFOTO: Primorje u finalu prvenstva Hrvatske!
Next articleStriženje lukobrana

1 COMMENT

  1. A po novinama se svi kunu da je Rimac good boy….očito kad je sjeo za motor je postajao 2.osoba, zapravo ubojica jer je prema članku (nema razloga ne vjerovati) upravo je on skrivio smrt ostale dvojice i teško ozljeđivanje 3.
    Ne može ti se desiti da prijeđeš u suprotni trak SLUČAJNO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here