Home Mozaik Muškarac dotrčao u pomoć djevojkama koje su pale s motora, uslijedila je...

Muškarac dotrčao u pomoć djevojkama koje su pale s motora, uslijedila je scena iz komedija

465
0

Uvijek je želio biti heroj, možda ne kao James Bond, prokleti tajni agent…

Kako bilo, jedan neimenovani Brazilac morat će pričekati na neku novu prigodu da se iskaže kao junak nakon što se neki dan propisno osramotio ispred djevojaka koje su izgubile ravnotežu i pale s motora.

Dotrčao je taj muškarac kako bi pripomogao, podigao neugašeno vozilo s poda, te trenutačno poletio i završio u obližnjoj rijeci. Završili su i on i motor u vodi, a urnebesan prizor zabilježile su nadzorne kamere 22. rujna u jednoj od općina savezne države Pará.

Lokalni mediji su izvijestili da pri dvostrukoj nezgodi nije bilo ozlijeđenih, odnosno da je ponajviše stradao ponos nesuđenog superheroja.

Bez obzira na ishod, kapa dolje što je htio biti na usluzi. (net.hr)

@sou_paraense_

PELO MENOS ELE TENTOU AJUDAR ELAS ! Uma situação inusitada em que um homem tentou ajudar duas mulheres nesta sexta-feira, 22, acabou com uma motocicleta dentro de rio. As vítimas acabaram caindo da motocicleta e um homem que estava perto ainda tentou ajudar, mas acabou piorando a situação, jogando a motocicleta no rio da orla de Cametá, na região nordeste do Pará, onde possivelmente ocorreu o incidente. #cametápará♥️🥰 #cametápará #cametápa #souparaense #memestiktok

♬ som original – SOU PARAENSE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here