Home Mozaik Muškarac u Kini traži razvod od supruge nakon što su testovi očinstva...

Muškarac u Kini traži razvod od supruge nakon što su testovi očinstva otkrili kako tri kćeri koje je odgojio nisu njegova djeca

172
0

Muškarac u Kini traži razvod nakon što je otkrio da je njegova žena imala aferu i da troje djece para nije njegovo. U početku je oprostio svojoj supruzi prevaru, ali se predomislio nakon što su testovi očinstva otkrili istinu o roditeljstvu njihove djece.

Muškarac, prezimena Chen, iz provincije Jiangxi, istočna Kina, podnio je zahtjev za razvod od svoje supruge po imenu Yu, nakon što je otkrio da ga je varala tijekom braka i da su tri kćeri para začete s drugim muškarcem.

Chen je radio daleko od kuće kako bi uzdržavao svoju obitelj, ali je rekao da u početku nikada nije sumnjao u svoju ženu u nevjeru jer su održavali bliski kontakt čestim glasovnim i video pozivima.

Međutim, postao je sumnjičav početkom ove godine kada je njegova supruga počela izbjegavati njegove pozive i rekla da želi raditi daleko od kuće, izvijestila je jučer China Jiangxi Radio and TV Station.

Chen je odlučila pratiti Yu prateći GPS lokaciju svog mobilnog telefona. Dana 1. ožujka Chen je pronašla Yu do hotela u istočnoj Kini gdje je odsjela. Sljedećeg jutra Chen je vidio svoju ženu kako se odjavljuje iz hotela s muškarcem s kojim je imala ljubavnu vezu.

Chen je u početku oprostio Yuu, ali je tražio test očinstva koji je otkrio da je njihovoj najmlađoj kćeri otac drugi muškarac. Međutim, Chen je odlučio ostati u braku kako bi održao obitelj na okupu.

To se promijenilo kada su daljnji testovi očinstva otkrili da druge dvije kćeri para također nisu Chenova biološka djeca.

Nakon ovog šokantnog otkrića, Yu je nestala, a Chen je nije mogao locirati. Potom je zatražio pomoć od lokalnih medija i prikazan je kako plače s glavom u rukama tijekom intervjua za radio i TV postaju China Jiangxi.
‘Nijedno od njih nije moje vlastito dijete’, rekao je u intervjuu.

Yu je, međutim, ostala nepokajana i kada je TV stanica ušla u trag i intervjuirala je, zaključila je da njezino ponašanje nije nevjera.

“Mislim da ga nisam prevarila. Je li biološko očinstvo doista važno? Parovi koji su sterilni stalno usvajaju djecu”, rekao je Yu u telefonskom intervjuu.

Također je kritizirala Chen što je tražio razvod nakon što je otkrio da su njihove tri kćeri začete s drugim muškarcem.
“Molim vas, pokušajte suosjećati sa mnom. Troje djece ga je dugi niz godina zvalo ‘tata’, ali sada kaže da kćeri nisu njegove. Koja je razlika između njega i životinje?”

Kineske društvene mreže bile su prepune komentara koji su kritični prema Yuinom ponašanju i nepoštovanju prema njezinu suprugu.
“Kako je muž bio uzrujan! Je li Yu psihički bolesna?”, upitao je jedan online komentator.

Drugi je pitao: “Chen bi mogao dobiti odštetu uz pomoć suda. Ali kako može izliječiti svoje slomljeno srce nakon 16 godina?

“Muž bi mogao podnijeti zahtjev za razvod braka ako vjeruje da je ponašanje njegove žene ozbiljno naštetilo njihovoj vezi”, rekao je odvjetnik Zhou iz pekinške odvjetničke tvrtke Zhongchi za radio i TV stanicu Jiangxi.
“Kada podnese zahtjev za razvod braka, ne samo da bi ga zakon poticao da od svoje supruge traži nadoknadu uzdržavanja i drugih troškova koje je platio za troje djece, već bi mogao tražiti i odštetu za psihičke patnje.”
Drugi odvjetnik po imenu Yu iz odvjetničkog ureda AllBright rekao je za NetEase: “Kineski zakon propisuje da osoba koja je nanijela štetu drugom partneru u braku može izgubiti bilo koji dio imovine u naknadnom razvodu.”

Previous articleSnažan potres u Jadranu!
Next articleRijeka dovodi pravo pojačanje, stiže Španjolac koji je glasio za najboljeg veznjaka lige!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here