Home Vijesti Muškarac u Rijeci iz auta izašao s automatskom puškom!

Muškarac u Rijeci iz auta izašao s automatskom puškom!

163
0
Photo by Gökhan Tahincioğlu: https://www.pexels.com/photo/a-person-using-a-rifle-in-target-shooting-11389638/

Muškarac je u Rijeci prije dva dana iz automobila izašao s automatskom puškom u rukama, piše policija. U autu je pronađena hrpa streljiva. “Policijski službenici I. policijske postaje proveli su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje dva kaznena djela nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

Policija je u utorak, 27. prosinca u večernjim satima zaprimila dojavu da je na području Rijeke iz osobnog vozila marke Audi izašla muška osoba s vatrenim oružjem u rukama”, piše policija. Po zaprimljenoj dojavi policija je promptno stigla na mjesto događaja i pronašla 40-godišnjeg hrvatskog državljanina koji je u rukama držao automatsku pušku sa streljivom u spremniku.

Osumnjičenik je priveden u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje, a pretragom osobnog vozila marke Audi pronađeno je oko 120 komada streljiva, šest spremnika za automatsku pušku s po 30 komada streljiva, a čije posjedovanje je građanima zabranjeno, piše policija.

Policija je od 40-godišnjaka oduzela pronađeno streljivo i spremnike, kao i automatsku pušku s kojom je zatečen, dodaju. Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela, osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Previous article‘Želim trojac da mom dečku vratim seksualnu želju, zamolit ću napaljenu prijateljicu da nam pomogne’
Next articleNovi detalji o Hrvatima pritvorenim u Zambiji: ‘Ministarstvo nije zaprimilo zahtjeve potencijalnih posvojitelja za posvojenje djece iz Konga‘

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here