Home Mozaik Muškarac u SAD-u umro nakon što mu se njegova zmija od 5...

Muškarac u SAD-u umro nakon što mu se njegova zmija od 5 metara omotala oko vrata

238
0
Ilustracija/Pexels

Muškarac iz Pennsylvanije umro je u nedjelju nakon što mu se njegov kućni ljubimac, zmija dugačka 5.5 metara, nekoliko dana ranije omotala oko vrata.

Elliot Senseman (27) iz općine Upper Macungie preminuo je u bolnici Lehigh Valley-Cedar Crest četiri dana nakon napada, piše NBC News.

“Šarena boa, ili slična zmija, omotala se oko Sensemanovog vrata, što je dovelo do anoksične ozljede mozga i potpunog nedostatka kisika u mozgu”, priopćio je ured mrtvozvornika okruga Lehigh.

Policijski službenici općine Upper Macungie su u srijedu u 14:12 stigli do muškarčevog doma nakon dojave o čovjeku koji je imao srčani zastoj zbog zmije koja se omotala oko njegovog vrata.

Kada su stigli, pronašli su Sensemana koji nije reagirao na podražaje i oko čijeg vrata se nalazila velika zmija. Policajac je pucao u gmaza kako bi mogao osloboditi 27-godišnjaka od smrtonosnog stiska.

Nakon toga je Sensemanu pružena hitna medicinska pomoć i prevezen je u bolnicu. No, nažalost, nije preživio napad zmije.

Previous articleŽenu šokiralo ponašanje zemljaka na plaži: ‘Plivam, a u jednom trenutku djevojčica kaže da joj se k*ki…’
Next articleVIDEO: Livaja opet zaigrao na Torcida kupu. Pogledajte kako dijeli asistencije

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here