Home Mozaik Muškarac u Srbiji oteo i ubio tinejdžericu (16), upao u kuću...

Muškarac u Srbiji oteo i ubio tinejdžericu (16), upao u kuću i izbo njezinu majku, baku i ujaka

431
0
Foto: Nikola Anđić

Vjeruje se da je nakon jezivog zločina osumnjičenik otišao do djevojčine kuće i nožem pokušao usmrtiti članove njezine obitelji.

Stojan I. (38), koji se sumnjiči da je u Ripnju ubio 16-godišnju Nevenu P. i nožem nanio ozljede članovima njezine obitelji, prije nego što ju je ubio, djevojku je silovao.

Sumnja se da je osumnjičeni Stojan ostavio Nevenino tijelo pokraj pruge, a zatim otišao do njezine obiteljske kuće gdje je nožem pokušao ubiti njezinu obitelj – majku, ujaka i baku.
Oni su hospitalizirani, a stupanj njihovih ozljeda se utvrđuje.

Po nalogu tužitelja, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati u kojem će biti priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Podsjetimo, tijelo nesretne djevojke prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu radi obdukcije. Imala je nekoliko šavova na trbuhu.

Neslužbeno, Stojan je mislio da mu je bačena crna magija i da su to učinili njegovi susjedi.

Optužen je za teško ubojstvo i prijeti mu kazna doživotnog zatvora. Osumnjičenik je do sada navodno policiji prijavljen 20 puta.

Inače, riječ je o obitelji koja ima šestero djece i koja živi u vrlo teškim uvjetima.

“Poštena i vrijedna obitelj, živjeli su u jako teškim uvjetima, dok im dobri ljudi nisu pomogli obnoviti kuću. Otac uzdržava obitelj radeći teške fizičke poslove. Prije tri godine u njihovoj kući izbio je požar, a potom praktički su ostali bez krova. iznad glave”. (Telegraf)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here