Home Mozaik Muž od žene tražio da imaju odnos sa još jednom osobom pa...

Muž od žene tražio da imaju odnos sa još jednom osobom pa odmah požalio

320
0
Photo by Andrea Piacquadio: https://www.pexels.com/photo/photo-of-couple-s-feet-3767393/

Na popularnoj društvenoj mreži X, poznatoj po svojoj anonimnoj platformi za dijeljenje najdubljih tajni i kompliciranih situacija u vezi, nedavno se pojavio potresan post koji je izazvao lavinu empatije i komentara. Pod računom @Fesshole, koji je postao poznat po svojoj sposobnosti da privuče i obradi najmračnije tajne, jedan očajni suprug podijelio je svoju bolnu priču.

“Nakon dugog nagovaranja i muke, supruga je pristala imati troje, ali je inzistirala da me iznenadi izborom partnera. Pretpostavljao sam da će to biti netko od njezinih kolega s posla, pa sam ostao u šoku kada mi je nazvao naš vrtlar Pete zvono. Morao sam sam ići do kraja, jer on jako dobro radi svoj posao i nisam mogao riskirati da ga izgubim”, napisao je muškarac.

Post je objavljen prije samo dva dana, a već je postao viralan, prikupivši više od pola milijuna pregleda. Ovaj dramatičan poriv za dijeljenjem privatnih problema na tako javnom forumu podsjetio je korisnike mreže X na snagu anonimnosti i zajedništva koje pruža platforma poput @Fesshole.

Mnogi se nisu mogli a da se ne našale na račun situacije, a jedna je osoba napisala: “Najgore je što je Pete upravo pokucao na vrata da im kaže da trebaju popraviti kosilicu i bio je uvučen u troje… nije se osjećao odbiti jer mu treba posao u ovim teškim vremenima”.

A drugi je dodao: “Pete redovito ore svoju brazdu, njeguje njezin klematis i prska njezin travnjak.”

Mnogi su rekli kako misle da je supruga tog čovjeka ionako prije spavala s vrtlarom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here