Home Mozaik Na godišnjicu smrti bivšeg dečka dobila je šokantan znak: Ono što joj...

Na godišnjicu smrti bivšeg dečka dobila je šokantan znak: Ono što joj se pojavilo na tijelu svakog ostavlja u čudu

104
0
1518142 snimak ekrana 20240706 211719 ls
1518142 snimak ekrana 20240706 211719 ls

Zvijezda reality showa Towie Lauren Goodger nedavno je podijelila duboko emocionalno iskustvo za koje vjeruje da je znak njenog pokojnog bivšeg dečka, Jakea McLeana, na godišnjicu njegove tragične smrti. Jake, koji je prije dvije godine tragično stradao u kobnoj prometnoj nesreći u Turskoj, a s njim je bila i njegova djevojka i kolegica iz spomenutog reality showa Yazmin Oukhelou. Dok je Yazmin čudesno preživio nesreću unatoč ozbiljnim ozljedama, Jakeova smrt ostavila je dubok utjecaj na one koji su ga poznavali, uključujući Lauren.

Na godišnjicu smrti, djevojci se pojavio biljeg na tijelu

Lauren, koja je s Jakeom bila u burnoj vezi više od četiri godine, čak i nakon njihovog razlaza 2016., otkrila je dirljivi trenutak na godišnjicu Jakeove smrti. Unatoč laserskom uklanjanju tetovaže s Jakeovim imenom na zapešću, bila je zapanjena kada je otkrila da je tetovaža tog dana bila vidljivija nego ikad prije. Ova neobična pojava navela ju je da povjeruje da je to jasan Jakeov znak. Emotivan trenutak potaknuo je Lauren da to iskustvo podijeli sa svojim pratiteljima na Instagramu, gdje je izrazila šok zbog ponovnog pojavljivanja tetovaže, rekavši da joj je Jake tog dana definitivno nešto pokazao.

Odavanje počasti

Na ovaj dirljivi datum, Lauren je također objavila njihovu zajedničku fotografiju, popraćenu iskrenim natpisom izražavajući svoju trajnu ljubav i sjećanje na njega. Ponovila je da će Jake uvijek imati posebno mjesto u njezinu srcu, simbolizirajući trajan utjecaj koji je imao na njezin život. Osim toga, pridružila se ostatku glumačke postave u ispraćaju Jakea na njegovom sprovodu, gdje je javno iznijela svoje osjećaje i istaknula kako će on zauvijek biti dio nje.

Tragična prometna nesreća koja je odnijela njegov život dogodila se dok je bio na odmoru u Bodrumu sa svojom djevojkom, s kojom je obnovio vezu 2019. Incident nije utjecao samo na one koji su bili izravno uključeni, već je doveo i do Yazminovog napuštanja showa zbog gubitka.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here