Home Vijesti Na ispitivanje upravo stigla majka ubojice male Danke: ‘Moramo razgovarati i s...

Na ispitivanje upravo stigla majka ubojice male Danke: ‘Moramo razgovarati i s Radoslavom…‘

132
0
1c2c2d3e 6166 4511 8d2b fd82f47e38a0
Screenshot Kurir

Dvanaesti je dan potrage za tijelom ubijene Danke Ilić (2), a policija i dalje pretražuje Banjsko Polje i okolicu, ali nažalost. pomaka i dalje nema.

Kako pišu srpski mediji, radnici Vodovoda Dejan Dragijević Srđan Janković koji su je udarili službenim automobilom, ugušili, a onda i bacili tijelo prvo na deponij otpada pa na nepoznatu lokaciju, ne žele otkriti gdje je tijelo.

Kako doznaje Blic, majka Dejana Dragijevića, Svetlana, i njezin suprug Radoslav stigli su jutros u Više javno tužiteljstvo gdje će biti i ispitani. Odvjetnik Dragijevića potvrdio je da policija mora razgovarati i s Radoslavom.

Podsjećamo, Dejan Dragijević priznao je da je ubio djevojčicu koja je još bila živa nakon udara automobila, a rekao je i da su mu u prebacivanju tijela na novu lokaciju pomagali otac i brat. No brat je u međuvremenu umro dok je čekao odluku o pritvoru. Ocu je određen istražni zatvor od mjesec dana.

Nadalje, osumnjičeni za ubojstvo Danke Ilić bit će upućeni na psihijatrijsko vještačenje u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu čim se za to steknu uvjeti, odnosno čim više ne bude neophodna njihova prisutnost u dokaznim radnjama koje se trenutno provode, potvrđeno je Blicu u Višem javnom tužiteljstvu u Zaječaru.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here