Home Mozaik Na krivog se namjerili: Htjeli su ga opljačkati pa ih naredao kao...

Na krivog se namjerili: Htjeli su ga opljačkati pa ih naredao kao komade salame!

346
0

U današnje vrijeme moramo biti na oprezu gotovo uvijek i svugdje. Ljudi su sve očajniji te žele brzo i lako doći do novaca pa se često okreću lopovluku, krađi i napadanju drugih ljudi. No, ne završi uvijek sve dobro za pljačkaše.

Društvenim mrežama se proširila snimka tučnjave iz jednog dućana, u kojem je nekoliko džeparoša pokušalo opljačkati jednu mušteriju. Sve je izgledalo normalno, stali su u red i izgledalo je kao da pošteno žele platiti svoju robu. Pretvarali su se da čekaju u redu, a onda su prišli čovjeku s leđa, a ono što je uslijedilo sigurno nisu očekivali.

Očito je čovjek trenirao borilačke vještine jer ih je počeo nizati kao od šale.

S nekoliko jakih udaraca pobacao je pljačkaše po podu, a njegov govor tijela pokazuje kako čovjek dobro zna što radi. Kasnije se poslužio i kojekakvim rekvizitima kako bi ih otjerao od sebe i to mu je bome pošlo za rukom. Dobio je i on nekoliko neugodnih udaraca, ali su pljačkaši puno gore prošlo.

Sve je trajalo nekakvih 30-ak sekundi, a u trenu oka većina napadača završilo je na podu. Nakon toga su se pridigli i brže-bolje pobjegli iz dućana.

Previous articleVIDEO: Policija u Splitu lovila navijače!
Next articleMladi gay par u Armeniji se outao na Instagramu pa počinili samoubojstvo skokom s mosta! (FOTO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here