Home Vijesti Na Putinov automobil bačen eksploziv? ‘U napadu sudjelovala dva automobila. Čuo se...

Na Putinov automobil bačen eksploziv? ‘U napadu sudjelovala dva automobila. Čuo se jak prasak s prednjeg lijevog kotača’

188
0

Kolona automobila Vladimira Putina napadnuta je eksplozivom tijekom nedavnog putovanja, tvrde neprovjereni izvještaji Telegrama.

Kako javlja britanski Express, a prema informacijama na Telegram kanalu General SVR, koji navodno vodi insajder iz Kremlja, jedan je automobil blokirao prednje vozilo u Putinovoj povorci, dok je drugi automobil obilazio povorku i bacio eksploziv na vozilo u kojem se nalazio ruski predsjednik.

“Na putu do rezidencije, nekoliko kilometara dalje, prvo vozilo iz pratnje blokiralo je vozilo hitne pomoći, drugo vozilo iz pratnje obilazilo je bez zaustavljanja, iznenadna prepreka, a prilikom obilaska prepreke, treće vozilo, u kojem se nalazio Putin, začuo se jak prasak s prednjeg lijevog kotača praćen gustim dimom” pojašnajva General SVR.

U izvješću se navodi da je Putinov automobil, unatoč eksploziji, uspio stići na odredište. Dodaje se da su “istraga o incidentu i svi podaci o njemu povjerljivi”.

Previous articleTrener Rijeke: U 30 godina karijere nisam doživio ovo što sam danas na Poljudu
Next articleVIDEO Starački dom angažirao striptizetu da razveseli korisnike

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here