Home Mozaik Najsexy Riječanka Vedrana Linardić: Ne ljubim Đalovića nego Djarmatija

Najsexy Riječanka Vedrana Linardić: Ne ljubim Đalovića nego Djarmatija

1687
0

“To nije istina. Nisam u vezi s nogometašem Radomirom Đalovićem”, rekla je Indexu u telefonskom razgovoru manekenka Vedrana Linardić i time demantirala “ekskluzivnu” vijest koju je objavio magazin “Exkluziv”. “Nisam sama, imam dečka. U sretnoj sam vezi već sedam godina. No ne želim otkriti njegovo ime kad je već sve ovo vrijeme uspio ostati anoniman”, rekla nam je Vedrana, a Index doznaje da je ipak riječ o nogometašu, navodno o Matku Djarmatiju.

Emisija “Exkluziv” danas je objavila da je Vedrana, koja je proljetos proglašena najseksi Hrvaticom u jednom tjedniku, u vezi s crnogorskim nogometašem Radomirom Đalovićem. 26-godišnjak je je 2004. igrao za NK Zagreb, a prošle je godine bio u NK Rijeka dok nije potpisao za bukureški Rapid. Đalović je također i reprezentativac Crne Gore.

Vedrana je vlasnica titule Miss fotogeničnosti na izboru Model of the Year u Gani i manekenka je u agenciji Talia Tihane Harapin Zalepugin. no lijepa Riječanka najvećim uspjehom smatra studij Visoke učiteljske škole u Rijeci, koji privodi kraju. “Nikad nisam imala neostvarenih želja jer sam dosta skromna i nemam velikih očekivanja”, rekla je jednom Linardić.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here